İsrail Hava Kuvvetleri ‘Aile Günü’nü Eşcinsel Çiftin Fotoğraflarıyla Kutladı

İsrail Hava Kuvvetleri, 'İsrail Aile Günü'nü, resmi Facebook sayfalarından, gay hava kuvvetleri subayı ve kocası da dahil olmak üzere, asker ve ailelerinin fotoğraflarını paylaşarak kutladı. İbranice yayınlanan post, "mutluluk burada yaşıyor" başlığı ile paylaşıldı. Çiftlerden birisi Hava Kuvvetleri'ndeyken tanışan, Yüzbaşı Adir Gabbai ve partneri Dean. Dean, 'hava kuvvetleri ailesi, her zaman ailemle buluştuğum yer olacak' dedi. …

İsrail Hava Kuvvetleri, ‘İsrail Aile Günü’nü, resmi Facebook sayfalarından, gay hava kuvvetleri subayı ve kocası da dahil olmak üzere, asker ve ailelerinin fotoğraflarını paylaşarak kutladı.

İbranice yayınlanan post, “mutluluk burada yaşıyor” başlığı ile paylaşıldı. Çiftlerden birisi Hava Kuvvetleri’ndeyken tanışan, Yüzbaşı Adir Gabbai ve partneri Dean.

Dean, ‘hava kuvvetleri ailesi, her zaman ailemle buluştuğum yer olacak’ dedi.

Bazıları, hava kuvvetlerine eşcinsel bir çiftin dahil olmasına övgüde bulunurken, diğerleri ise birliğin, ilişkilerini gizli tutmaları gerektiğini öne sürerek, bu katılımı eleştirdi.

Hava kuvvetleri gelen eleştirilere, binlerce beğeni alan şu sözleri ile cevap verdi;

“Aile Günü şerefine, aynı cinsiyette olan aileler de dahil olmak üzere, hava kuvvetlerinde görev yapan tüm aileleri içeren bir proje yürütmeyi seçtik. Bizim bakış açımızdan, herkes eşit ve hepimiz bir büyük aileyiz. Mutlu Aile Bayramı ve harika bir hafta diliyoruz.”

 

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir