İzleyin: Ailesi Tarafından Eşcinsel Olduğu İçin Terk Edilen Genç Bakın Ne Yaptı!

Ailesi tarafından benimsenmeyen ve terk edilen Daniel Pierce, yayınladığı Youtube videosu sonrasında 95 bin dolar bağış alarak hayatına yeniden başladı. Kennesaw, Georgia’da yaşayan Daniel Ashley-Pierce, annesiyle yaşadığı birtakım sorunlar yüzünden evinden ayrılmak zorunda kaldı. ''Bu yolu seçtiğin için artık sana destek veremeyeceğiz. Yanımızdan taşınmanı ve yaşamak istediğin ve yaşayabileceğin bir yer bulman gerekiyor.'' ''İnsanların, yaptıklarına …

Ailesi tarafından benimsenmeyen ve terk edilen Daniel Pierce, yayınladığı Youtube videosu sonrasında 95 bin dolar bağış alarak hayatına yeniden başladı.

Kennesaw, Georgia’da yaşayan Daniel Ashley-Pierce, annesiyle yaşadığı birtakım sorunlar yüzünden evinden ayrılmak zorunda kaldı.

051715 pierce ed

”Bu yolu seçtiğin için artık sana destek veremeyeceğiz. Yanımızdan taşınmanı ve yaşamak istediğin ve yaşayabileceğin bir yer bulman gerekiyor.”

”İnsanların, yaptıklarına göz yumduğumu sanmasına izin vermeyeceğim.” sözlerini  söyleyen annesi, aynı zamanda Daniel için bir çok hakarette bulundu.

Bu olaylardan sonra ailesi tarafından nasıl terk edildiği ve ne gibi zamanlar geçirdiği ile ilgili çektiği video ile viral olmayı başardı. Daniel, 8 milyondan daha fazla izlenen videosu ile, GoFoundMe kuruluşu üzerinden iyi bir miktarda bağış topladı.

1 yıl sonrasında ise kendine kalacak bir yer buldu. Aynı zamanda, ailesi tarafından sigortası karşılanmayan genç, ilaçlarının masraflarını da karşılamaya başladı.

Kendi gibi aynı sorunları yaşayan LGBT bireylerini de unutmayarak onlara bağışta bulunan Daniel, ailesi tarafından dışlanan ve terk edilen çocuklar için gönüllü olarak çalışmaya başladı.

Ashley-Pierce, ailesini çektiği videonun akşamından beri görmüyor ve bu durumdan da hiç pişman değil.

Daniel’ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir