Homofobik Nefret Suçu Yine Bir Genci Mahvetti!

Polis, ağzı yüzü kanlar içinde bırakılan gence yapılan nefret suçunu araştırıyor. 19 yaşındaki eşcinsel genç, iki erkek tarafından saldırıya uğradı ve saldırıya uğradığında, Bristol'un merkezindeki OMG gece kulübü yakınlarındaydı. Mağdur ayrıca, polisin saldırıyı bir nefret suçu olarak sınıflandırmasını istedi.  Pazar sabahı saat 4'ten hemen önce, şehrin merkezinde bir sokakta, iki erkek tarafından yanına yaklaşıldı ve sözlü …

Polis, ağzı yüzü kanlar içinde bırakılan gence yapılan nefret suçunu araştırıyor. 19 yaşındaki eşcinsel genç, iki erkek tarafından saldırıya uğradı ve saldırıya uğradığında, Bristol’un merkezindeki OMG gece kulübü yakınlarındaydı. Mağdur ayrıca, polisin saldırıyı bir nefret suçu olarak sınıflandırmasını istedi. 

Pazar sabahı saat 4’ten hemen önce, şehrin merkezinde bir sokakta, iki erkek tarafından yanına yaklaşıldı ve sözlü olarak suistimal edildi. Ardından adamlardan biri daha sonra yüzüne yumruk attı. Kurban, yüzüne ağır yaralar aldı.

Konuyla ilgili soruşturma görevlisi PC Leanne Weeks şunları söyledi;

”Bu cinsellik nedeniyle gerçekleşmiş son derece tatsız bir saldırı. Birinin bunu nasıl ve niçin yapacağını anlamak çok zor ve elimizden geldiğince insanları bilinçlendirmeye çalışacağız.”

PC Weeks, polisin bölgedeki kameraları incelediğini ve bu iki adamı tanımak ve bulmak için bölgedeki mekanlarla daha fazla araştırma yapacağına dair güvence verdi ve herhangi bir bilgiye sahip insanların bir an önce karakola gelmesini istedi.

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir