True Blood Dizisinin Yıldızı Nelsan Ellis Hayatını Kaybetti!

Sevilen dizi True Blood'da eşcinsel bir karakter olan 'Lafayette'yi canlandıran 39 yaşındaki aktör, dün gece hayatını kaybetti. Ellis, tüm dünyada fenomen haline gelmiş, belkide en fazla sevilen ve beğenilen vampir dizisi True Blood'da Lafayette Reynolds karakteri ile kendine oldukça büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Kötü haberi ilk olarak oyuncunun menajeri Emily Gerson Saines verdi. The …

Sevilen dizi True Blood’da eşcinsel bir karakter olan ‘Lafayette’yi canlandıran 39 yaşındaki aktör, dün gece hayatını kaybetti.

Ellis, tüm dünyada fenomen haline gelmiş, belkide en fazla sevilen ve beğenilen vampir dizisi True Blood’da Lafayette Reynolds karakteri ile kendine oldukça büyük bir hayran kitlesi edinmişti.

Kötü haberi ilk olarak oyuncunun menajeri Emily Gerson Saines verdi. The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada, 39 yaşında yaşamını kaybeden oyuncu hakkında;

”Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında Nelsan hayatını kaybetti. Harika bir yetenekti, onun kelimeleri ve varlığı her zaman özlenecek” dedi.

True Blood dizisinin uyarlandığı kitapta aslında Lafayette karakteri ölüyordu, fakat Nelsan karaktere bambaşka bir hayat vermiş, izleyicinin kısa süre içerisinde en sevdiği karakterlerden biri olmuştu. Bu sevgi nedeniyle HBO, Lafayette’nin yaşamasına karar vermişti.

HBO basın sözcüsü;

“Nelsan Ellis’in hayatını kaybetmesine çok üzüldük. HBO ailesi tarafından her zaman hatırlanacak” dedi.

Dizinin yaratıcısı Alan Ball;

“Nelsan’ın sahip olduğu yetenek beni her zaman büyülemişti. Onunla çalışmak büyük bir ayrıcalıktı” dedi.

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir