Bieber Soslu AIDS Reklamı

https://www.youtube.com/watch?v=nbHH24VBKmw Elbette ki herkes Bieber'in Comedy Central'da pişmesinin öncesinde gösterime giren ilk reklamı hatırlıyoruz. Oldukça etkili bir senfoniyle birlikte Justin Bieber'ın slow motion, ve anadan doğma bedeninin yumurta yağmuruna tutulması, onu sevmeyen gey hayranlarını bile etkileyecek ölçüde bir video olduğunu biliyoruz. İşte bu sebepten olsa gerek Yeni Zelanda'lı HIV/AIDS savaşım derneği de yeni reklam kampanyalarına …

Elbette ki herkes Bieber’in Comedy Central’da pişmesinin öncesinde gösterime giren ilk reklamı hatırlıyoruz. Oldukça etkili bir senfoniyle birlikte Justin Bieber’ın slow motion, ve anadan doğma bedeninin yumurta yağmuruna tutulması, onu sevmeyen gey hayranlarını bile etkileyecek ölçüde bir video olduğunu biliyoruz. İşte bu sebepten olsa gerek Yeni Zelanda’lı HIV/AIDS savaşım derneği de yeni reklam kampanyalarına özel Mr. Gay Yeni Zelanda olarak karşımızda duran Matt Fistonich‘i Justin Bieber tribute şeklinde karşımıza çıkartarak bu sefer yumurta değil, kondom yağmuruna tutuyorlar.

Gençlerin prezervatif kullanımıyla ilgili bilgilenmesini amaç edinen bu #LoveYourCondom (Kondomunu Sev) şiarıyla yola çıkan reklam kampanyasının ilgiyi sadece Yeni Zelanda’da değil tüm dünyada çektiği kesin. Sözün özü daha fazla uzatmadan sizi bu ağzınızın salyalarını tutmanıza engel olamayacağınız kondom yağmuruyla başbaşa bırakalım.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir