Aman Aman Bu Yaz Gay Barları Yakacak

https://www.youtube.com/watch?v=HjVl8a9gR20 GayMag ailesi olarak yakından takip ettiğimiz Ece Seçkin'in imajını değiştirdiğini, rengarenk halini hem kendi instagramından hem de Ufuk Ergin'in sosyal medya hesaplarından takip ediyorduk. Bu pembiş hallerine bir de yazı kasıp kavuracak şarkısı Aman Aman ve Murat Küçük yönetmenliğinden çekilen oldukça renkli ve eğlenceli klibi eşlik ediyor. Biz bu şarkı için bu yazın hitlerinden …

GayMag ailesi olarak yakından takip ettiğimiz Ece Seçkin‘in imajını değiştirdiğini, rengarenk halini hem kendi instagramından hem de Ufuk Ergin‘in sosyal medya hesaplarından takip ediyorduk. Bu pembiş hallerine bir de yazı kasıp kavuracak şarkısı Aman Aman ve Murat Küçük yönetmenliğinden çekilen oldukça renkli ve eğlenceli klibi eşlik ediyor. Biz bu şarkı için bu yazın hitlerinden gözüyle bakıyoruz, izleyin kararını siz verin.

Ayrıca kendisine buradan kişisel bir mesaj pembe saçlarıyla keşke bir gey barda da daha önce Ayşe Hatun Önal ve Hande Yener’in yaptığı gibi bir gey barda konser yapsa, zaten hali hazırda şarkıları gay barlarda bangır bangır çaldığından izlemeye gelmeyecek insan yok.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir