“The L Word” Ekranlara Geri Dönüş Tarihini Açıkladı!

Temmuz ayında L Word'ün ekranlara geri döneceği açıklandı. Bir grup Los Angeles lezbiyeninin hayatını ve aşklarını anlatıp çığır açan şov, 2004 ve 2009 arasında 6 sezon yayınlanmıştı. Şovun yapımını kimin üstleneceği konusunda bir kaç ay bekledikten sonra senaryo yazarı ve oyun yazarı Marja-Lewis Ryan'ın gösterinin başında olacağı doğrulandı. Showtime serisinin bir dönüş yapacağı yönündeki haberler çıktığında, …

Temmuz ayında L Word’ün ekranlara geri döneceği açıklandı.

Bir grup Los Angeles lezbiyeninin hayatını ve aşklarını anlatıp çığır açan şov, 2004 ve 2009 arasında 6 sezon yayınlanmıştı.

Şovun yapımını kimin üstleneceği konusunda bir kaç ay bekledikten sonra senaryo yazarı ve oyun yazarı Marja-Lewis Ryan’ın gösterinin başında olacağı doğrulandı.

Showtime serisinin bir dönüş yapacağı yönündeki haberler çıktığında, kendine has hayran kitlesi yoğun tepkilere imza attı.

Dizinin bir yönetmen arıyor olduğuna dair haberler çıktığında, bir dizi kuir kadın yazar gönüllü oldu.

Bununla birlikte, bu hafta Marja-Lewis Ryan’ın yönetmen olacağı kararı alındı. 

Marja-Lewis Ryan’ın şimdiye dek, Ilene Chaiken’in orijinal Showtime serisinde oynadığı Jennifer Beals, Katherine Moennig ve Leisha Hailey’nin yanı sıra yönetmen olarak yapımcılık yaptığını da biliyoruz.

 

Bununla birlikte, dedikodu fabrikası, 2009’daki serinin son bölümündeki dramatik doruk noktasından sonra tam olarak ne olacağı üzerine.

Neler olacağını merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız, The L Word’ün yeni sezonu sizleri bekliyor.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir