Sufjan Stevens, “Mystery of Love” İsimli Bir Call Me By Your Name Şarkısı Yayınladı

Call Me By Your Name hayranları, Sufjan Stevens'ın büyüleyici bir videoyla Mystery of Love şarkısını yayınladığını duyunca sevinçten havalara uçtular. Müzik videosu hem Stevens'ı hem de filmi en iyi şekilde yansıtıyor. Luca Guadagnino'nun tutkuyu ortaya koyma çabalarını neden Şikago şarkıcısının arzulu akustiği ile birleştirmek istediğini açıkça ortaya koyuyor. https://www.youtube.com/watch?v=KQT32vW61eI Stevens, filmi anlatmak ve filmde yer almaktan vazgeçse …

Call Me By Your Name hayranları, Sufjan Stevens’ın büyüleyici bir videoyla Mystery of Love şarkısını yayınladığını duyunca sevinçten havalara uçtular.

Müzik videosu hem Stevens’ı hem de filmi en iyi şekilde yansıtıyor.

Luca Guadagnino’nun tutkuyu ortaya koyma çabalarını neden Şikago şarkıcısının arzulu akustiği ile birleştirmek istediğini açıkça ortaya koyuyor.

Stevens, filmi anlatmak ve filmde yer almaktan vazgeçse de, endüstrinin dikkatini çeken film için bazı büyüleyici parçalar yaptı.

Film müziklerine üç parça katkıda bulunan Stevens, En İyi Orijinal Şarkı dalında 2018 Akademi Ödülü aldı.

Diğer kategoriler için Oscar Adaylığı henüz açıklanmadı, film Altın Küre’deki başarısını kutluyor.

Film, ödül listelerinde En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu (Timothée Chalamet için) ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Armie Hammer için) için aday gösterildi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir