Matt Bomer Şarkı Söylerse

https://www.youtube.com/watch?v=i6g5MddyqvI Magic Mike serisinin yepyeni filminin gösterimine oldukça kısıtlı vakit kaldı, filmin oldukça ilgi çekici sürprizleri de günyüzüne çıkıyor. Geçen hafta filmin başrol oyuncusu bir röportajında, filmin yıldızlarından gey oyuncu Matt Bomer'ın şarkı söylüyor olmasından oldukça etkilendiğini söylemesinin ardından ortaya çıkan merak sonunda açıklığa kavuşturuluyor. Altın Küre ödülüne sahip gey oyuncu Matt Bomer'ın Magic Mike …

Magic Mike serisinin yepyeni filminin gösterimine oldukça kısıtlı vakit kaldı, filmin oldukça ilgi çekici sürprizleri de günyüzüne çıkıyor. Geçen hafta filmin başrol oyuncusu bir röportajında, filmin yıldızlarından gey oyuncu Matt Bomer’ın şarkı söylüyor olmasından oldukça etkilendiğini söylemesinin ardından ortaya çıkan merak sonunda açıklığa kavuşturuluyor.

Altın Küre ödülüne sahip gey oyuncu Matt Bomer’ın Magic Mike XXL’de şarkı söylediği sahnenin basına bir şekilde sızdırılmasıyla oyuncunun esasen oldukça hoş bir ses rengine sahip olduğu da ortaya çıktı. Channing Tatum haklı, Matt Bomer bizlere özel bir şarkı da seslendirebilir.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir