“Here And Now” Dizisindeki Eşcinsel Karakter Çok Sevildi

Game of Thrones'tan Insecure'a kadar, HBO, halkın beğenisini kazanan dramalarla ilgili birkaç bir şey biliyor. Bununla birlikte, ekranlara gelen son dizisi, umuyor ki hak ettiği ilgiyi görür. Here and Now; Six Feet Under ve True Blood'ın da yazarı/yapımcısı olan Alan Ball tarafından yaratıldı ve başrolde ise Holly Hunter'ı görüyoruz. Dizi, Hunter'ın dört yetişkin çocuğunu korumaya çalışması …

Game of Thrones’tan Insecure’a kadar, HBO, halkın beğenisini kazanan dramalarla ilgili birkaç bir şey biliyor. Bununla birlikte, ekranlara gelen son dizisi, umuyor ki hak ettiği ilgiyi görür.

Here and Now; Six Feet Under ve True Blood’ın da yazarı/yapımcısı olan Alan Ball tarafından yaratıldı ve başrolde ise Holly Hunter’ı görüyoruz.

Dizi, Hunter’ın dört yetişkin çocuğunu korumaya çalışması ile başlıyor. İlginç olan şey ise, üç çocuğun farklı ülkelerden (Kolombiya, Vietnam ve Senegal) evlatlık alınmış olması.

This Is Us dizisine benzer bir şekilde, dizi; Hunter’ı, kocasını ve etraflarında gelişen olayları anlatıyor.

Peki bütün bunlardan neden bahsediyoruz? Dizide Daniel Zovato tarafından canlandırılan Ramon karakteri eşcinsel. İlk bölümde erkek arkadaşı ile annesini tanıştırırken şu cümleyi kuruyor;

“Penislerimizi birbirimize yerleştiriyoruz.”

Bunun üzerine, Ramon hem gerçekte orada olmayan şeyleri görme problemiyle, hem de ailenin bu ilerleme durumuna karışmasıyla uğraşıyor.

Dizinin fragmanını buradan izleyebilirsiniz;

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir