Mısır’da Eşcinsel Tanışma Uygulaması Kullanmak 1 Yıl Hapis Cezası Demek

Mısır'da polisin LGBT bireylere karşı şiddeti dur durak bilmiyor. Polisin gey arkadaşlık aplikasyonlarında Mısırlı eşcinsel bireyleri avlama çalışması ise ülkede tartışma ve korkuya sebep olmaya devam ediyor. En son olarak geçen hafta, bir eşcinsel aplikasyonu ile ele geçirdikleri Suriyeli mülteci ise hem işkenceye maruz kaldı, hem de bir sene hapis cezasıyla yüzleşmek zorunda kaldı. Polisin …

Mısır’da polisin LGBT bireylere karşı şiddeti dur durak bilmiyor. Polisin gey arkadaşlık aplikasyonlarında Mısırlı eşcinsel bireyleri avlama çalışması ise ülkede tartışma ve korkuya sebep olmaya devam ediyor. En son olarak geçen hafta, bir eşcinsel aplikasyonu ile ele geçirdikleri Suriyeli mülteci ise hem işkenceye maruz kaldı, hem de bir sene hapis cezasıyla yüzleşmek zorunda kaldı.

Polisin eşcinsel aplikasyonu üzerinde oluşturduğu profildeki tuzağa düşen Suriyeli mülteci eşcinsel yakalanmasının ardından seks sırasında posif olup olmadığına dair testin hemen arkasından bir yıl hükümlü olarak bulunacağı hapishaneye aktarıldı.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir