Ellen: ‘Kim Olduğunuzla Gurur Duyun’

https://www.youtube.com/watch?v=VNeggYRqLng Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ”Teen Choice Award” (Genç ve çocukların seçimleri) ödül töreninde en iyi komedyen ödülüne layık görülen Ellen DeGeneres, genç hayranlarına seslenmeyi de ihmal etmedi. Ödülünü alırken gerçekleştirdiği konuşma sayesinde ayakta alkışlanan Ellen'ın genç hayranlarına tavsiyesi, ”Olduğunuz kişiden gurur duyun” şeklindeydi. OLDUĞUNUZ KİŞİDEN GURUR DUYUN ”Seçilmiş olmak çok güzel hissettiriyor. Ancak unutmamak gerekiyor …

https://www.youtube.com/watch?v=VNeggYRqLng

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ”Teen Choice Award” (Genç ve çocukların seçimleri) ödül töreninde en iyi komedyen ödülüne layık görülen Ellen DeGeneres, genç hayranlarına seslenmeyi de ihmal etmedi. Ödülünü alırken gerçekleştirdiği konuşma sayesinde ayakta alkışlanan Ellen’ın genç hayranlarına tavsiyesi, ”Olduğunuz kişiden gurur duyun” şeklindeydi.

OLDUĞUNUZ KİŞİDEN GURUR DUYUN

”Seçilmiş olmak çok güzel hissettiriyor. Ancak unutmamak gerekiyor ki bir zamanlar ”Normal” olmadığım gerekçesiyle seçilmek yerine tamamen ötekileştirilmiştim. Farklı olduğum için tam da seçilmiş kelimesinin tam tersiydim. Sizlere söyleyebileceğim tek şey şu ki, bir zamanlar sizi farklı kılan şey aslında sizi ileride seçilmiş kılacak olan tek detay halini alıyor. Bu sebeple kim olduğunuzu asla unutmayın, onu savunun ve farklı olmaktan hep gurur duyun!” sözleriyle genç hayranlarına seslenen komedyen, tüm salon tarafından ayakta alkışlandı.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir