Kesha’nın Davasında Son Durum

Kesha ve Dr.Luke arasındaki yasal savaş şarkıcıya pahalıya mal olacak. Yaklaşık 1 yıl önce Kesha, prodüktörlüğünü yapan Dr.Luke’a cinsel ve fiziksel taciz iddiasıyla dava açmıştı. Hatta şarkıcının diğer iddialarına göre prodüktör Kesha’yı köpeğini öldürmeyle tehdit etmişti. Şu an davanın geldiği son noktada Kesha’nın avukatı, mahkemeden eğer “ihtiyadi tedbir” kararı çıkmazsa, Kesha’nın çıkmaza gireceğini söyledi. “Mahkeme …

Kesha ve Dr.Luke arasındaki yasal savaş şarkıcıya pahalıya mal olacak. Yaklaşık 1 yıl önce Kesha, prodüktörlüğünü yapan Dr.Luke’a cinsel ve fiziksel taciz iddiasıyla dava açmıştı. Hatta şarkıcının diğer iddialarına göre prodüktör Kesha’yı köpeğini öldürmeyle tehdit etmişti.

Şu an davanın geldiği son noktada Kesha’nın avukatı, mahkemeden eğer “ihtiyadi tedbir” kararı çıkmazsa, Kesha’nın çıkmaza gireceğini söyledi.

“Mahkeme bu kararı almazsa, Kesha prodüktörlerle, yayıncılarla ya da müzik şirketleriyle yeni şarkılar çıkartmak için çalışamaz. Yeni şarkılar olmayınca, Kesha tur da düzenleyemez. Radyolar ve sahneden uzak kalınca, şarkıcı sponsorluk alamaz, medyanın ilgisini çekemez. Marka değeri düşer ve mahkeme bu kararı almadıkça kariyeri çakılır”

ifadelerini kullandı.

Avukatın fikirlerine müzik dünyasından destek geldi. Universal Müzik Şirketi’nin CEO’su Jim Urie, “Hiçbir büyük dağıtım şirketi gözden düşmüş biri için yatırım yapmaz, tıpkı şu an Kesha’ya olduğu gibi. Eğer Kesha yeni kayıtlar ve müzikler yapmaya, pazarlamaya devam edemez ve büyük bir kayıt şirketi tarafından desteklenmezse, kariyeri resmen biter” dedi.

Kesha’ya Destek Oluyoruz

Twitter ve Facebook’ta #FreedomForKesha hashtagi açıldı ve şarkıcıya destek olunmaya çalışılıyor. Siz de bu hashtag’e desteklerinizi verebilirsiniz.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir