Tanıştıralım: Sean Miley Moore

https://www.youtube.com/watch?t=425&v=1qtF8DqqjOU X Factor'ün İngiltere'de yeni sezonu başladı, elemeler hızla devam ederken geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde hali ve tavrıyla oldukça cesur ve sesiyle herkesi büyüleyen bir yarışmacı katıldı: Sean Miley Moore. Aslen Avustralya'lı olan ama yarışmaya katılabilmek için İngiltere'ye gelen Sean Miley Moore toplumsal cinsiyet rollerini yok sayan, ezberleri bozan tavrıyla hem jüri üyelerini hem de …

X Factor’ün İngiltere’de yeni sezonu başladı, elemeler hızla devam ederken geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde hali ve tavrıyla oldukça cesur ve sesiyle herkesi büyüleyen bir yarışmacı katıldı: Sean Miley Moore.

Aslen Avustralya’lı olan ama yarışmaya katılabilmek için İngiltere’ye gelen Sean Miley Moore toplumsal cinsiyet rollerini yok sayan, ezberleri bozan tavrıyla hem jüri üyelerini hem de izleyicileri kendine hayran bıraktı. Freddie Mercury’nin efsane şarkısı Show Must Go On’u seslendiren Sean Miley Moore’un performansının sonunda jüri üyeleri oldukça duygulu anlar yaşadılar, özellikle Simon Cowell aslında bu yarışmayla aradıkları şeyin sahnede şarkı söyleyebilmenin dışında sanat yaratabilen kişiler olduğunu ve kendisinde bunun fazlasıyla olduğunu söyledi. Sonuç olarak Simon cesur görüntüsüyle herkesi kendine hayran bırakarak elemeleri geçti.

Peki Türkiye’de olsa ne olurdu? Çok uzağa gitmeye gerek yok bundan birkaç sene önce Ebru Gündeş’in Pop Star Alaturka yarışmasında homofobik tavrını aşağıda sizlerle paylaşıyor ve umarız bir gün Türkiye’de de pek çok LGBT bireyi kendilerini saklamak zorunda kalmadan yarışmalara katılabilecekleri günleri göreceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=kjhktV-igak

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir