Matt Dallas ve Eşi Mükemmel Bir Çocuk Evlat Edindi

Matt Dallas ve eşi Blue Hamilton, ailelerine mükemmel bir çocuk dahil ettiler. Kyle XY dizisinin yıldızı ve onun müzisyen eşi Blue, Crow adlı oğullarının aileye katılışını şipşirin bir Noel videosuyla, Youtube kanallarından dünyaya duyurdular. Geçtiğimiz Temmuz ayında evlenen çift, aslında Crow'a sadece altı aylık bir süreçte bakmayı planlıyorlardı ancak eve dönüş yolunda "altı dakikalık bir …

Matt Dallas ve eşi Blue Hamilton, ailelerine mükemmel bir çocuk dahil ettiler.

Kyle XY dizisinin yıldızı ve onun müzisyen eşi Blue, Crow adlı oğullarının aileye katılışını şipşirin bir Noel videosuyla, Youtube kanallarından dünyaya duyurdular.

4625739786

Geçtiğimiz Temmuz ayında evlenen çift, aslında Crow’a sadece altı aylık bir süreçte bakmayı planlıyorlardı ancak eve dönüş yolunda “altı dakikalık bir sürüş” çiftin çocuklarına bayılması için yetti. İkili, çocuklarını yasal olarak evlatlık edinebilmek için derhal planlar yapmaya başladı.

Çift, mutlu haberlerini duyurmadan önce, Crow’un kamera görüş açısı dışında olsa da “Baba” diye seslenişi duyuluyor. Hemen ardından ikili, 2015’in en tatlı videosuyla, oğullarını resmi olarak hayranlarına tanıtıyor.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir