Yolanda ve David Foster Arasında Gergin Anlar

Yolanda ve David Foster’ın boşanıyor olduğunu öğrenmemizin üzerinden dört hafta geçti ve bu zaman zarfında eski model ve ünlü müzik yapımcısı arasındaki ilişkiler gittikçe daha kötüye gitti. İlk gelen bilgiler bunun dostça bir ayrılık olduğunu söylese de, gelişmelerin iç yüzünü bilen birçok kişi, Foster çiftinin bir yılı aşkın zamandır ayrı hayatlar sürdüklerini ve birbirileri hakkında …

Yolanda ve David Foster’ın boşanıyor olduğunu öğrenmemizin üzerinden dört hafta geçti ve bu zaman zarfında eski model ve ünlü müzik yapımcısı arasındaki ilişkiler gittikçe daha kötüye gitti.

İlk gelen bilgiler bunun dostça bir ayrılık olduğunu söylese de, gelişmelerin iç yüzünü bilen birçok kişi, Foster çiftinin bir yılı aşkın zamandır ayrı hayatlar sürdüklerini ve birbirileri hakkında kötü konuştuklarını iddia etti.

Görünüşe göre bardağı taşıran son damla, David’in bir grup ortak arkadaşı ile yaptığı bir konuşmada, Yolanda’nın gerçekten Lyme hastalığından muzdarip olup olmadığını sorgulaması oldu.

Söylentilere göre laf Yolanda’ya gitti ve şimdiye kadar görece dramatik olmayan ayrılık, çirkin bir boşanmaya dönüştü.

Aslına bakılırsa, Radar Online, Yolanda’nın David ile bütün iletişimini kestiğini ve avukatlarının, bütün konuşmaları yaptığını iletti.

İçeriden biri “Kendisi şu an çocuklarla birlikte Aspen’de, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte sakin geçen zamanın tadını çıkartıyor. Aspen, Yolanda için her zaman çok özel bir yer olmuştur.” dedi.

“Ama David ile hiç iletişimi olmadı. Araları hala çok gergin. David Noel’de Los Angeles’ta kaldı ve Noel’i kızlarıyla birlikte kutladı.”

Yorum almak için ulaşıldıklarında, Yolanda’nın avukatları eski eşi ile şartlar üzerinde konuşup konuşmadıkları hakkında bilgi vermeyi reddetti, ama eski çiftin şu anda “bir çözüme ulaşmak için uğraştıklarını” belirttiler.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir