James Blunt “Fahri” Gay Olarak Anılmak İstiyor

Şarkıcı James Blunt, “fahri” eşcinsel olarak addedilmek istediğini söyledi. You’re Beautiful şarkısının sahibi, BBC’s Today Programme’den Miriam González Durántez’e verdiği röportajda bu yorumda bulundu. Eski Liberal Demokrat lideri Nick Clegg ile evli, lider bir avukat olan González Durántez, James Blunt Radio 4 için yayına hazırlanırken, şarkıcı ile konuştu. Blunt: “Çok da maço olmayan şarkılar söylüyorum, …

Şarkıcı James Blunt, “fahri” eşcinsel olarak addedilmek istediğini söyledi.

You’re Beautiful şarkısının sahibi, BBC’s Today Programme’den Miriam González Durántez’e verdiği röportajda bu yorumda bulundu.

Eski Liberal Demokrat lideri Nick Clegg ile evli, lider bir avukat olan González Durántez, James Blunt Radio 4 için yayına hazırlanırken, şarkıcı ile konuştu.

Blunt: “Çok da maço olmayan şarkılar söylüyorum, bu sebeple insanlar beni aşağıladıklarını düşünerek ‘efemine’ ya da ‘gay’ diyorlar” açıklamasını yaptı.

Ve ekledi; “Bana ‘gey’ denilmesini iltifat olarak algılıyorum ve ‘fahri’ eşcinsel olarak anılmak istiyorum çünkü kendimle ilgili içim her zaman rahat”.

ISCHGL, AUSTRIA - NOVEMBER 29: James Blunt performs live on stage during the 'Top Of The Mountain Concert' on November 29, 2014 in Ischgl, Austria. (Photo by Jan Hetfleisch/Getty Images)
ISCHGL, AUSTRIA – NOVEMBER 29: James Blunt performs live on stage during the ‘Top Of The Mountain Concert’ on November 29, 2014 in Ischgl, Austria. (Photo by Jan Hetfleisch/Getty Images)

“Bu duyguları günlük hayatta bu şekilde ifade edemediğim için bu kadar duygulu şarkılar yazdığımı düşünüyorum.”

Silahlı Kuvvetlerdeki zamanlarını kast ederek devam etti: “Önceki işimin ne olduğuyla da alakası olduğunu düşünüyorum. O zamanlar keşif subayıydım. İşim, komutanların da önünde yola devam etmekti.”

“Gidip düşmanı bulmak, yerini saptamak, düşmanı hedef almak. Bunu yapabilmek için çevremdekilere karşı aşırı duyarlı olmalı ve karşımdakilerin niyetlerinin farkında olmalıydım. Şu an yaptığım iş de aynı şekilde; duyarlı olmak ve bunu dinleyiciye aktarabilmek.”

“Maço olamadığım için biraz üzgünüm. Eğer maço olabilseydim seyirci kitlem tamamen erkeklerden oluşurdu. Sadece kadınlardan oluşan bir seyirci kitlem var ve ben bu şekilde de mutluyum.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir