Justin Bieber Kimle Öpüşürken Yakalandı?

‘İyi arkadaşlar’ şehvet dolu. Justin Bieber ve Hailey Baldwin işleri resmileştirdiler mi? Pazar gecesi “üzgün” şarkıcı, model Hailey Baldwin’ı öperken çekilmiş bir fotoğraf yayınladı. İkili Anguilla ve St. Barts’ta güzel bir tatil geçiriyor ve hayranlarıyla Bieber’in kardeşleri, babası ve Hailey’nin kendisine ait birçok fotoğraf paylaşıyorlar. Bieber-Baldwin ilişkisi başta Aralık 2014’te Justin’in yalnız olduğunu ve Hailey …

‘İyi arkadaşlar’ şehvet dolu.

Justin Bieber ve Hailey Baldwin işleri resmileştirdiler mi?

Pazar gecesi “üzgün” şarkıcı, model Hailey Baldwin’ı öperken çekilmiş bir fotoğraf yayınladı. İkili Anguilla ve St. Barts’ta güzel bir tatil geçiriyor ve hayranlarıyla Bieber’in kardeşleri, babası ve Hailey’nin kendisine ait birçok fotoğraf paylaşıyorlar.

Bieber-Baldwin ilişkisi başta Aralık 2014’te Justin’in yalnız olduğunu ve Hailey ile sadece “iyi arkadaşlar” olduklarını açıkladığından beri zaman zaman inkâr edilmişti.

Baldwin Şubat ayında E!’ye “Biz sadece arkadaşız. Onu çok uzun zamandır, 13 yaşımdan beri tanıyorum.” dedi. “Fakat onun konumundaki herhangi bir erkek için etrafındaki herhangi bir kız ile otomatik olarak bu yakıştırma yapılıyor. İçinde yaşadığımız dünya böyle. Ben sadece ihtiyacı olduğunda yanında olmaya ve onu bir arkadaş olarak desteklemeye çalışıyorum.”

https://twitter.com/haileybaldwin/status/544609531783704576

Görünüşe göre bu arkadaşlar ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşımış. Ama hatırlatmakta fayda var, Bieber takipçilerini kandırması ile bilinir.

Bieber 2015’in sonlarında bir ayrılıp bir barıştığı eski sevgilisi Selena Gomez ile de görülmüştü. Yeni bir yıl yeni bir ilişki mi demek?

İşte o fotoğraflar:

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir