Sex Education’ın Yeni Yıldızı Sami Outalbali: Rahim Gibi Gururlu Olmak Bir Zevk

Ünlü Netflix dizisi Sex Education, geçtiğimiz ay izleyicilerle yeni sezonunu buluşturdu. Diziye yeni katılan Sami Outalbali, Moordale Lisesine öğrenci değişim programıyla Fransa'dan geliyor. Sami, okula adımını atar atmaz eşcinsel ve gururlu öğrenci Eric (Ncuti Gatwa)'in dikkatini çekiyor. Rahim, Attitude dergisiyle yaptığı röportajda, dizinin ikinci sezonu hakkında konuştu ve şunları söyledi: "Rahim gibi kendine güvenen bir …

Ünlü Netflix dizisi Sex Education, geçtiğimiz ay izleyicilerle yeni sezonunu buluşturdu.

Diziye yeni katılan Sami Outalbali, Moordale Lisesine öğrenci değişim programıyla Fransa’dan geliyor. Sami, okula adımını atar atmaz eşcinsel ve gururlu öğrenci Eric (Ncuti Gatwa)’in dikkatini çekiyor.

Rahim, Attitude dergisiyle yaptığı röportajda, dizinin ikinci sezonu hakkında konuştu ve şunları söyledi:

“Rahim gibi kendine güvenen bir karakteri oynamak bir tür intikam almak gibiydi. Çünkü okulun ilk günlerinde genellikle çok utangaç hissederdim. Rahim gibi gururlu ve kendinden emin bir şekilde yürüyor olmak bir zevk yani.”

Sex Education’ın ikinci sezonunda Rahim, kendisini açıkça eşcinsel olan Eric’in ve gizli eşcinsel Adam (Connor Swindells)’ın içinde bulunduğu bir aşk üçgeninde buluyor.

Sami, Sex Education gibi bir dizide yer almak konusunda,

“Irklar arası eşcinsel ilişkilerini normalleştirmeye yardımcı olmaktan gurur duyuyorum,” dedi.

Dizinin ikinci sezonu çeşitli karakterleri barındırmanın yanında, panseksüellik ve aseksüellik gibi konulara da değiniyor.

“Rahim gibi bir karakteri oynamam ve Ncuti’nin Eric gibi bir karakteri oynamasıyla toplumun LGBT’yi dahil edici olmasına yardımcı oluyoruz. Toplumun LGBT’yi dahil etmek konusunda ilerlemesi, her zaman hayalimdi.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir