Bakın Kiss Cam’e Kim Yakalandı

Gey çift Brad Parr ve Andy Evans’ın, perşembe günü oynanan LA Kings maçında Kiss-Cam’de öpüşürken görüntülenmeleri binlerce kişi tarafından sevinç içinde karşılandı. Outsports ile röportajında Parr “Özellikle, Kings ev sahibi Toronto ile oynadığı ve kazandığı için çok tatlı bir geceydi. Ailem ve akrabalarım Los Angeles’ta yaşıyor, fakat ailemin geri kalanı King taraftarı olduğum için benim …

Gey çift Brad Parr ve Andy Evans’ın, perşembe günü oynanan LA Kings maçında Kiss-Cam’de öpüşürken görüntülenmeleri binlerce kişi tarafından sevinç içinde karşılandı.

Outsports ile röportajında Parr “Özellikle, Kings ev sahibi Toronto ile oynadığı ve kazandığı için çok tatlı bir geceydi. Ailem ve akrabalarım Los Angeles’ta yaşıyor, fakat ailemin geri kalanı King taraftarı olduğum için benim çok kötü bir hain olduğumu düşünüyor. Los Angeles’ta 17 yıl yaşadım.” dedi.

Outsports’un haberine göre Parr ve Evans beraber triatlonlarda yarışıyorlar ve şu anda da 2016 Lavaman Triatlonu için antrenman yapan Lösemi ve Lenfoma Derneği’nin takımı için bağış topluyorlar.

İyi karşılanmış olan bu öpücük, Amerika Birleşik Devletleri’nde eşcinsel çiftlerin toplum tarafından kabul edilmesinin ilerlediğini gösteren cesaret verici bir işaret oldu.

Aşağıda öpücüğü izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir