Aralık Ayında Nişanlısına Evlenme Teklifi Eden Polis, Korona Virüs Sebebiyle Öldü

Pulse isimli gece kulübüne olan saldırıdan sonra Ft. Lauderdale'de yaşayan eşcinsel bir polis, LGBT mekanlarının yanlarına arabasını park ederek insanlara 'güvende oldukları' hissini vermeye çalışırdı. Fakat 39 yaşındaki eşcinsel polis, geçtiğimiz günlerde korona virüs sebebiyle aniden hayatını kaybetti. Nişanlısı Jonathan Frey'in söylediklerine göre Shannon Bennett, ani bir baş ağrısı yaşamaya başladı ve ateşi yükseldi. Bu …

Pulse isimli gece kulübüne olan saldırıdan sonra Ft. Lauderdale’de yaşayan eşcinsel bir polis, LGBT mekanlarının yanlarına arabasını park ederek insanlara ‘güvende oldukları’ hissini vermeye çalışırdı.

Fakat 39 yaşındaki eşcinsel polis, geçtiğimiz günlerde korona virüs sebebiyle aniden hayatını kaybetti. Nişanlısı Jonathan Frey’in söylediklerine göre Shannon Bennett, ani bir baş ağrısı yaşamaya başladı ve ateşi yükseldi. Bu işaretler hasta olduğunun ilk belirtileri oldu.

Frey, “Başta sadece ateşi vardı, hastaneye götürmeden önce bir de biraz başı ağrıyordu. Hepsi bu kadardı.” Dedi.

Bennett, nefes almakta zorluk yaşamaya başlayınca bir doktor tarafından acil servise gönderilmesi gerektiği söylendi. Bu, Frey’in nişanlısını gördüğü son an oldu.

“Böyle bir şey sizin başınıza gelene kadar hayatınızda nasıl etkisi olacağını bilemiyorsunuz.” 

Bennett, polis memuru olmanın yanı sıra aynı zamanda yerel bir ilkokula kaynak desteği de yapıyordu. Kendisi daha önceden yerel LGBT’lerle de yakından çalışmıştı. Bennett’in yakın arkadaşları, kendisinin Pulse gece kulübü saldırısından çok etkilendiğini söyledi. 2016’da gerçekleşen saldırıda 49 LGBT hayatını kaybetmişti.

Fakat Frey için kayıp daha da büyüktü, “Bennett benim ruh ikizimdi,” dedi.

Bennett, Frey’e geçtiğimiz aralık ayında Disney World’de evlenme teklifi etti. İkili birlikte uzun bir yaşam sürmeyi planlanıyordu fakat planları ne yazık ki gerçekleşemedi.

“O benim hayatımın aşkıydı ve onun kalbimde yaşayacağını biliyorum. Kendisi harika bir insandı.”

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir