LGBT Bireylerden Anlamlı Organizasyon

  LGBT bireylerden bir ilk daha. Epudermoliys hastalığına farkındalık yaratmak için tamamı LGBT bireylerden oluşan Ateş Family Grup, 16 Ocak 2016 Cumartesi günü beşinci yıl etkinliğini sosyal sorumluluk projesiyle kutlayacak. Gecede elde edilen bütün gelir Epudermoliys hastaları –halk arasında bilinen dili ile kelebek çocuklar- için bağışlanacak. Gecede Fulden Uras ve bir çok ünlü sahne alırken …

 

LGBT bireylerden bir ilk daha. Epudermoliys hastalığına farkındalık yaratmak için tamamı LGBT bireylerden oluşan Ateş Family Grup, 16 Ocak 2016 Cumartesi günü beşinci yıl etkinliğini sosyal sorumluluk projesiyle kutlayacak. Gecede elde edilen bütün gelir Epudermoliys hastaları –halk arasında bilinen dili ile kelebek çocuklar- için bağışlanacak. Gecede Fulden Uras ve bir çok ünlü sahne alırken sunuculuğu trans model Çağla Akalın yapacak.

Daha önce birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Çağla Akalın, LGBT bireylerin her ay bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiğini ve daha çok yardımlar yapıldığını, bundan sonra da birçok yardım geceleri düzenleneceğini söyledi. Bu yardımlar arasında Trans Melekler adlı grubun Şehit Aileleri Derneği’ne bağışları, Taksim’deki trans misafirhanesinin Trans Fashion defilesi ile restore edilmesi gibi önemli projeler var.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir