Heteroseksüel Olduğunu Açıklayan Ünlüler

Ünlüler camiasında adımın mega, hiper ve süper starlardan sonra little star lakabıyla anıldığı doğrudur ama Neil Patrick Harris üstüne and içerim ki hiçbir zaman heteroseksüelliğimle gündem yaratmaya çalışmadım. Nedenini merak edenlere cevaben heteroseksüel değilim. Belki de o yüzden böyle bir gündem yaratmadım bilmiyorum, oldukça kafa karıştırıcı bu kısım. Heteroseksüel olduğunu açıklayan bir ünlü de benim …

Ünlüler camiasında adımın mega, hiper ve süper starlardan sonra little star lakabıyla anıldığı doğrudur ama Neil Patrick Harris üstüne and içerim ki hiçbir zaman heteroseksüelliğimle gündem yaratmaya çalışmadım. Nedenini merak edenlere cevaben heteroseksüel değilim. Belki de o yüzden böyle bir gündem yaratmadım bilmiyorum, oldukça kafa karıştırıcı bu kısım. Heteroseksüel olduğunu açıklayan bir ünlü de benim bildiğim kadarıyla yok, o yüzden başlıkta belirttiğim bir içerik yazamayacağım kusura bakmayın. Onun yerine heteroseksüelliğiyle gündem yaratmaya çalışıp geyleri kötüleyeyim derken tutarlı olamadığı için dalga konusu olan ünlülere bir göz atalım istedim. Kemik çerçeve gözlük, 90 derecelik oturma açısıyla bilgisayar karşısında araştırmacı gazeteci kimliğime büründüm ve “ben gey rolü oynayamıyorum yha alerji yapıyor” kıvamında açıklamalarıyla gündemde yer bulmaya çalışmış pek “saygıdeler” ünlülerimizin birbirinden felsefik açıklamalarına bir göz gezdirdim. Üç sonuçtan sonra Google bile dayanamayıp çökse de ben güçlü olup zorluklara katlanarak size bu üç sonucu yazma sorumluluğunu aldığım için buyrun size Homofobiye Giriş 101:

“Örf ve adet diye bir şey var. Özellikle ekrana yapıyorsan bu işi çok ters. Ben televizyona bu işi yapıyorum. 13, 14 yaşındaki çocuklar var. Ben örnek olmak zorundayım. Bu nedenle oynamam. Oynayanlar oynasın” dedi gey rolü oynar mısınız sorusuna yanıt olarak Küçük Sırlar dizisiyle liseli gençlerin seks hayatları, uyuşturucu ve içki kullanımına görsel bir sunum yapan Burak Özçivit.

“Eşcinsel rolü gelse oynamam çünkü her şey para değil. Geçmişte Almanya’da Bülent Ersoy ile birlikte oynamam teklif edildi ama kabul etmedim. Şu anda her rolü oynarım ama o rol hariç…” dedi gazoz ve tecavüz sözcüklerini birlikte aratınca Google’ın 0,36 saniyede bulduğu sonuç Nuri Alço.

“Gidip soyguncuyu, katili, garsonu oynarım; ama kesinlikle gay rolünü oynamam.” dedi eşcinselliğin katil soyguncu hatta garsondan!? bile daha çirkin bir davranış olduğu düşüncesini dile getiren Erkan Petekkaya.

Magazin ağzımı kapayıp şirret yüzümü göstermek isterdim ancak siz değerli okuyucularımı kendimden uzaklaştırmak istemediğim için homofobik olduğu kadar tutarsız ünlüler listesinden cımbızla çektiğim üç yarı ünlü şahsı ifşa etmekle yetiniyorum. Canlandırdığı bir ya da birkaç karakterle zirveye oturmuş ama her çıkışın bir inişi olduğunu görememiş nice ünlü kayıp düştü o basamaklardan, bu gözler neler gördü pek muhterem okuyucular, onun için siz içinizi rahat tutup bu üçünden birine denk geldiğiniz anlarda kanalı değiştirebilirsiniz.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir