Miley Cyrus ve Liam Hemsworth Yeniden Nişanlandı!

Haftalar süren söylentilerin ardından, dedikoduların doğru olduğu ortaya çıktı: Miley Cyrus ve Liam Hemsworth'ün nişanı yeniden gündemde! Miley' e yakın bir kaynak People dergisine, "Miley Liam'la yeniden nişanlandıkları için çok mutlu. Ani bir karar gibi görünüyor olabilir fakat son bir kaç aydır çok yakınlardı" diye konuştu. "Bir şeyleri kesinleştirene kadar aralarındaki ilişkiyi gözlerden uzak tutmak …

Haftalar süren söylentilerin ardından, dedikoduların doğru olduğu ortaya çıktı: Miley Cyrus ve Liam Hemsworth’ün nişanı yeniden gündemde!

Miley’ e yakın bir kaynak People dergisine, “Miley Liam’la yeniden nişanlandıkları için çok mutlu. Ani bir karar gibi görünüyor olabilir fakat son bir kaç aydır çok yakınlardı” diye konuştu.

“Bir şeyleri kesinleştirene kadar aralarındaki ilişkiyi gözlerden uzak tutmak istediler. Liam, Miley ile birlikteyken hayatının deşifre edilmesinden hiç hoşlanmadı.”

Çift, geçtiğimiz haftalarda, Liam’ın Avustralya’daki evinde birlikte geçirdikleri tatille aralarındaki aşkın yeniden alevlendiğinin ipuçlarını verdiler. Geçen hafta ise, Miley’in Liam’ın evine taşınmasıyla ve hatta Miley’in Instagram hesabından paylaştığı, nişan yüzüğü olduğu görülen yüzükle hava attığı bir dizi fotoğrafın ardından daha fazla ipucu ortaya çıkmış oldu.

Miley ve Liam 2009 yılında “The Last Song”un setinde tanışarak flört etmeye başlamışlardı. 2012’de ise nişanlandıklarını açıkladılar fakat bir yıl sonra ayrıldılar. Ancak 2015’in Kasım ayında yeniden bir araya geldiler.

People dergisine konuşan kaynak şunları da ekledi: “Miley evlenmek istiyor. Liam’ın ailesi önceleri evlilik konusunda oldukça çekimserdi ama birkaç hafta önce Avustralya’da birlikte geçirdikleri tatilin ardından Miley’i daha iyi tanıdılar. Herkes, yeniden bir araya geldikleri için çok heyecanlı görünüyor”.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir