Yaşlandıkça Daha Seksi Görünen 11 Ünlü

Tom Daley’den Miley Cyrus’a, 2015 yılında genç LGBT yıldızların ışıldayan özgüvenlerini ve seksapelliklerini görmek harika. Fakat dünya onların ayaklarının altında olmasına rağmen, Tom ve Miley’nin beklemek zorunda olduğu bir şey var, o da deneyim. Aşağıda, kimlikleri ile barışık olduklarını kanıtlayan, açılmaları ve eşcinsel olmaları ile gurur duyan, 50'li yaşlarında, en seksi 11 eşcinsel ünlüyü takdim …

Tom Daley’den Miley Cyrus’a, 2015 yılında genç LGBT yıldızların ışıldayan özgüvenlerini ve seksapelliklerini görmek harika. Fakat dünya onların ayaklarının altında olmasına rağmen, Tom ve Miley’nin beklemek zorunda olduğu bir şey var, o da deneyim. Aşağıda, kimlikleri ile barışık olduklarını kanıtlayan, açılmaları ve eşcinsel olmaları ile gurur duyan, 50’li yaşlarında, en seksi 11 eşcinsel ünlüyü takdim ediyoruz.

Tom Ford, 54

Tasarımcı ürünlerinin ve kıyafetlerinin bir sanat formuna dönüşmesini sağlayan adam, Tom, 3 yıl önce partneri Richard Buckley ile birlikte büyütmeye başladıkları oğulları Alexander’a kendini adamış bir baba olarak çekiciliğinde bir seviye daha atlamış oldu.

Tom_Ford_11

Jodie Foster, 53

Olağanüstü güzelliğiyle bilinen oyuncu Jodie Foster, 2013 Altın Küre ödüllerinde, ilk defa eşcinsel olduğunu açıkladığında oldukça coşkuluydu. Hollywood’un emektarı, bu yıl da George Clooney ve Julie Roberts’ın başrollerini paylaştığı korku filmi Money Monster’da yönetmen koltuğunda. Kontrolü elinde tutan bir kadından daha güçlü bir şey var mı?

jodie_foster-11

Jane Lynch, 55

Berrak cildi ve heykel gibi kusursuz güzelliğiyle ne zaman televizyonda görsek Glee’nin yıldızı Jane Lynch’ten gözlerimizi alamıyoruz.

jane_lynch-11

Rupert Everett, 56

Oyunculuk kariyeri ile ünlü Rupert Everett, ayrıca alımlı bir erkek model olarak da kendinden söz ettiriyor (YSL’nin Opium kampanyasına hemen bir göz atın). Ve bize soracak olursanız hala yakıyor – özellikle Hysteria filminden olan bu fotoğraftaki gibi dönem kıyafetleri içindeyken!

rupert_everett-11

Robin Roberts, 55

Günaydın Amerika’nın sunucusu Robin Roberts, 2013’te eşcinsel olduğunu açıkladı ve mükemmel yıldız (her renkle harika görünüyor) o günden beri mutluluğun resmi oldu. Hatta kırmızı halıda da kız arkadaşı Amber Laign ile birlikte boy gösterdi.

robin_roberts-11

Graham Norton, 52

O bütün arzulanan ünlüler listecilerini tavlayabilecek bir söyleşi programı sunucusu (50 Cent dahil). Ama dürüst olmak gerekirse Graham Norton sakallarıyla baya baya yakışıklı.  Bir de hafif tonlarda kıyafet seçimi ve tozlu gri renklerle, yıldızın görünüşü son zamanlarda biraz yaşlı bir adama doğru gidiyor.

graham_norton-11

RuPaul, 55

30 yıla uzanan fakat henüz zirveye ulaşmamış ve tırmanışta olan kariyeri ile tüm algılara karşı gelen bir figür. Hala RuPaul’un tek bir kötü fotoğrafını görmek mümkün değil.

RuPaul_-11

Boy George, 55

Sakalın kesinlikle yakıştığını düşündüğümüz ‘O Ses İngiltere’nin koçu George’un, en önlerde olmasını sağlayan özgün tarzıyla sarsmaya devam etmesinden çok memnunuz. Herkesin de söylediği gibi, o çok güzel değil mi?

Boy_George-11

Mary Portas, 55

2014 yılında, imaj koçu ve iş dünyası gurusu Marry Portas, İngiltere’de eşcinsel partneriyle (Melanie Ricky) olan birlikteliğini yasal bir evliliğe çeviren ilk LGBT vatandaşlardan biri oldu. Şimdilerde de, tıpkı o günkü gibi muhteşem görünüyor.

Mary_portas-11

Ellen DeGeneres, 57

Böyle düşünen yalnızca biz miyiz, yoksa Ellen DeGeneres git gide gençleşiyor mu? Portia de Rossi’nin eşi, 90’larda rol aldığı Ellen isimli durum komedisi serisinden bu yana neredeyse hiç değişmemiş görünüyor. Ellen, ebedi gençliğin anahtarının pozitif ruh halinde olmasını bizzat kanıtlıyor.

ellen_dengeneres-11

Marc Jacobs, 52

Şaşırtan skandallar için biraz yaşlanmış olsa da, Marc Jacobs 52 yaşında bir adam olarak aktif bir cinselliğinin olması sebebiyle özür dilemeyi reddediyor- zaten neden özür dilemeli ki? Moda ikonunun Instagram sayfasından söz etmeye hiç başlamayalım – Hali hazırda seksi birinin kaç tane daha seksi arkadaşa ihtiyacı olabilir ki?

marc_jacobs-11

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir