İzleyin: Euphoria Biraz Kenara Çekil! Yeni Kuir Gençlik Draması ‘Genera+ion’ Geliyor!

Euphoria yer ver, HBO başka bir gençlik dizisi ile geliyor. Yayın platformu, Jurassic World: Fallen Kingdom'ın yıldızı Justice Smith, Martha Plimpton, Nathan Stewart-Jarrett, Chloe East, Uly Schlesinger, Chase Sui Wonders ve Haley Sanchez'in yer aldığı yeni bir dram olan Genera + ion'un fragmanını yayınladı. Fragman oldukça kuir, Todrick Hall ve Troye Sivan'dan müzikler içeriyor ve …

Euphoria yer ver, HBO başka bir gençlik dizisi ile geliyor.

Yayın platformu, Jurassic World: Fallen Kingdom’ın yıldızı Justice Smith, Martha Plimpton, Nathan Stewart-Jarrett, Chloe East, Uly Schlesinger, Chase Sui Wonders ve Haley Sanchez’in yer aldığı yeni bir dram olan Genera + ion’un fragmanını yayınladı.

Fragman oldukça kuir, Todrick Hall ve Troye Sivan’dan müzikler içeriyor ve cinselliklerini, kimliklerini ve olağan lise saçmalıklarını keşfederken eklektik karakter kadrosunu takip ediyor. Smith, stil sahibi çapkın bir sutopu oyuncusu olan Chester’ı canlandırıyor. En iyi eşcinsel arkadaşı, biseksüelliğini gizlemek için mücadele eden başka bir çocuk. Arianna ise eşcinsel ebeveynlerinin ilişkilerine bir üçüncü aradıklarını söylüyor.

Şimdiden tüm eşcinsel dramasını seviyoruz. Entertainment Weekly’ye göre, “Dizi, kısa süre önce yapım aşamasındayken, iki figüranın bir direksiyon sahnesi için getirilen ölü kediler yüzünden dehşete kapılıp setten kaçtığı bildirildiğinde tepki çekmişti.

Genera+ion 19 yaşındaki Zelda Barnz ve yönetmen olan babası Daniel Barnz tarafından yaratıldı. Lena Dunham ise yönetici yapımcı.

https://youtu.be/LaW_mdEqwpg

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir