Şipşak fotoğraf makinelerinin tarih olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Harry Potter'daki gibi hareketli fotoğrafların ise oldukça geleceğe ait olduğunu. Her ikisi de günümüzde mevcut oysa ki. Hatta bir aradalar! Prynt adlı cihazla çektiğiniz fotoğraflara bir video etiketleyebilirsiniz. Daha sonra programı kullanarak fotoğrafı görüntülediğinizde (QR okuyucu gibi kameradan görüntülüyorsunuz) fotoğrafa etiketlediğiniz video oynatılıyor. Prynt, kullanan var mı bilmiyorum, …
Şipşak Fotoğraf Makinesi Harry Potter’la Buluşursa
Şipşak fotoğraf makinelerinin tarih olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Harry Potter’daki gibi hareketli fotoğrafların ise oldukça geleceğe ait olduğunu. Her ikisi de günümüzde mevcut oysa ki. Hatta bir aradalar!
Prynt adlı cihazla çektiğiniz fotoğraflara bir video etiketleyebilirsiniz. Daha sonra programı kullanarak fotoğrafı görüntülediğinizde (QR okuyucu gibi kameradan görüntülüyorsunuz) fotoğrafa etiketlediğiniz video oynatılıyor.
Prynt, kullanan var mı bilmiyorum, eski kamerasız telefonlara bağlanılan harici kameralar gibi dışardan bağlanıyor. Daha çok hoparlör platformlarına benziyor. Prynt’in içine 10 adet yerleştirebiliyorsunuz. Ardından galerinizde var olan bir fotoğrafa bir video çekebilir ya da yeni bir video ve fotoğraf kullanabilirsiniz. Her fotoğrafın ise bir videosu olması gerekiyor. Nitekim Prynt’in mantığı da videoların “çıktılarını almak”.
Heycan verici özelliklere sahip olan Prynt, daha çok fikrin orijialliğine yoğunlaşıldığı için midir bilinmez, vasat bir dizayna, baskı kalitesine ve performansa sahip. Ancak fikir de fazla güzel! Bu nedenle 150 dolarlık raf fiyatına değer olup olmadığı tamamen sizin seçiminiz.