fbpx   .  

2016 Yılının ’12’ Seks Sembolü

Seksi olmak veya olmamak işte tüm mesele bu!

Seksi olmak, kime göre neye göre? adlı tartışmaların ‘ana malzemesi’ olsa da, bazı isimler için ‘genel’ leme yapmamak imkansız. Şimdi sizlere, genele hitap eden, 2016 yılını başarılı bir şekilde tamamlamış, ‘seksi’ olmanın sadece ‘fiziki’ görüntüden ibaret olmadığını, başarıları ile de seksi olunabileceğini ispatlamış ünlü erkekleri sıralayacağız.

Justin Trudeau

Federal Liberal Party leadership candidate Trudeau takes part in final leadership debate in Montreal

 

Sadece gülüyoruz! yüzümüzde anlamsız, ama bir o kadar da sevdiğimiz bir tebessüm. Herhalde yer yarılsa, birinciliği başkasına vermemiz imkansızdı. Kanada Başkanı Trudeau, sene boyunca bizleri mest! etti desek asla abartmış olmayız, LGBT’ler için yaptığı atılımlar, söylemler, Onur Yürüşlerin de en önde yer alması, insana, hayvana, doğaya, kısacası her şeye olan yaklaşımı, duyarlılığı, iyi bir eş, iyi bir baba olması. her şeyi ile, kesinlikle bir numara! (Yakışıklılığından bahsetmeye gerek var mı?)

Leonardo DiCaprio

334908

Oh! Leo! yıllarca birbirinden muhteşem performanslar ortaya koyan, ama bir türlü ‘yakışıklı erkek iyi oyuncu olamaz’ tabusunu yıkmayı başaramayan DiCaprio, şeytanın bacağını sonunda kırdı, ve Oscar heykelciğini evine götürerek, rahat bir uyku uyumamızı sağladı.

landscape-1456722497-leonardo-dicaprio-win

Artık 42 yaşında olan DiCaprio, kuşkusuz en iyi göründüğü yaşlarını yaşıyor, 40 yaş sonrası bazı erkeklerde işte böyle etki yaratıyor, başarı ile görüntü birleştiği zaman, yatak odalarımızı süslüyor!

James Franco

james-franco-hd-wallpaper

Bu deli adam için söylenecek o kadar fazla şeyimiz var ki! hangi birinden başlasak, bilemedik. 2016 yılı kendisi için, ‘bol öpücüklü’ ‘bol LGBT konulu’ bir yıl oldu. Bize sorarsanız ‘Gay mi? değil mi?’ tartışmasının onun adına hiç bir önemi yok, hatta biz bunu Franco’nun tamamiyle LGBT görünürlüğü adına yaptığına inanıyoruz.

Franco önce, kendisini tamamen heteroseksüel olarak tanımlamadığını, yine üstü kapalı bir şekilde ifade etti. Franco, “cinsel ilişki sınırına kadar” gay olduğunu söylemişti.

Sonra, bir şiir kitabı olan ‘Heteroseksüel James/Eşcinsel James’i piyasaya sürdü.

James Franco Book Signing For "Straight James/Gay James"

Bitmedi! sonra hem ‘Leather Bar’ hem ‘King Cobra’ adlı eşcinsel drama filmlerinde, yönetmen ve oyuncu olarak en öndeydi.

king-cobra-tribeca mv5bmja1mtuwnteyof5bml5banbnxkftztgwmteymdcymte-_v1_sy1000_cr006791000_al_

Peki soruyoruz! Daha ne olsun??

Justin Bieber

justin-bieberin-yumurta-ile-imtihani_8190103-3080_1280x720

Üzgünüz Beliebers’ler. Bu sene Justin için harika bir yıl olmadı! kendisinin her yerini! görmek dışında,

cphpa6bukaai2n5

hayranlarını yumruklamasından tutunda, gittiği her şehirde, mekanda, konser çıkışında, kavga görüntüleri, şiddete meyilli halleri aklımızda kaldı. (Bu fotoğraf nasılda hislerimize tercüman) ha ama bu seks sembolü sıralamasına girmeyeceği anlamına gelmiyor tabi ki. Justin her zaman bir çok insanın yatak odası hayallerini süslüyor, uzun bir sürede süslemeye devam edecek.

O zaman bir Calvin Klein Fotosu şuraya.

justin-bieber-kendall-jenner-full-calvin-klein-campaign-03

Drake

drake-performing-hot-97-2015-billboard-1548

Hani Demet Akalın’ın şöyle bir şarkısı vardır, ‘Bir o yana bir bu yana göster bana o eşsiz dansını..’ heh! işte Drake için bu yıl aynen böyle oldu. Bir Nicki Minaj, bir sevgilisi Rihanna’nın konserlerinde, kucak dansı yapılan erkek olarak izledik kendisini. Riri’yi severiz, ama Nicki’ye uyuz olup durduk. Peki ama kariyeri? işte asıl kıyamet orada koptu! ‘Hotline Blink’ parçasının bir numara olmadığı liste yok! aramayın. Aldığı ödülleri yazmaya çalışsak, saya saya bitiremeyiz. Küçük bir dipnot, bu yıl 27 adaylık kazandı, ve Grammy Ödüllerinde tam 8 adaylığı bulunmakta.

İnstagram sayfasını da hiç boş bırakmadı sağolsun.

buff_drake

Michael Fassbender

fassbender

İzninizle bir şey söylemek istiyoruz, eğer bu adam seks sembolü değilse, sizce başka kim olabilir? tuhaf bir çekiciliği yok mu? Fassbender içinde 2016 harika bir sene oldu. Her şeyden önce Steve Jobs rolü ile, Oscar, Altın Küre ve Bafta’da adaylıklar kazandı. Evet belki ödülü kucaklamadı ama rüştünü ispatladı!

michael-fassbender-download

Jamie Dornan

jamie-dornan-sexy-shirtless-15-calvin-klein

Biz konuşmuyoruz artık. Yeter! buraya kadar.

ah.

Ricky Martin

iHeartRadio Fiesta Latina Music Festival - Show

Ricky’e asla torpil geçmiyoruz, 2016’da ne çok şey yaşadı, bir defa aşkı buldu. Nişanlandı, evlendi. ‘One World Ricky Martin’ turnesi ile gitmediği, ayak basmadığı yer kalmadı.

Özel hayatı ve kariyeri dışında, yardımseverliği ile de gönülleri fethetti. Savaştan kaçan Suriyeli çocukları ziyaret etmek için Lübnan’a gitti. Yolculuğunun amaçlarından biri de çocuk işçiliğine ve sömürüsüne karşı dikkat çekmekti.

ricky-martin-1

Matt Bomer

b93ba8dc-b750-40e4-a3c7-0e04f0727bbf

Gmag’de çok rastladığınız bir isimle devam edelim, Matt Bomer. Tüm yıl iyiydi onun için.. Özellikle American Horror Story dizisindeki erotik ve seks sahneleri ile Bomer, resmen kendisine hayran bıraktı.

american-horror-story-matt-bomer

Tabi Magic Mike filmindeki performanslarını da unutmadık. 

mv5bmjqxntmznda5ov5bml5banbnxkftztgwnta1otewnje-_v1_sy1000_cr006661000_al_

Nick Jonas

nickjonas0688.jpg

Yakında Gmag’i kapatıyoruz! ismimizi JonasMag yapmayı düşünüyoruz! bize kızmayın, bunun suçlusu biz değiliz, olamayız da. Neden derseniz, 2016 yılında Nick Jonas’ın isminin yanına LGBT ekleyin. İşte bitti gitti. Tüm yıl LGBT’ler ile gündeme geldi, eşcinsel rolleri, eşcinseller hakkında yaptığı açıklamaları, röportajları, destek mesajları, bitmedi. Bu güzel tabi. Fakat kariyeri anlamında pekte ışıklı geçmedi. Yani şarkıları öyle bir numara olmadı, patlamadı. Olsun biz severiz Jonas’ımızı.

1412303143_nick-jonas-flaunt-magazine-zoom

Ian Somerhalder

c8d2981a45c622cad2c52e7a5ae0f427

Bu listede yer alan her isim için 2016 çok iyi geçmek zorunda değil, hele ki söz konusu bu görmüş olduğunuz yaratıksa. Biz hala Vampir Günlükleri dizisinde kalmış olabiliriz, unutmak ne mümkün!? ama 38 yaşındaki Amerikalı oyuncu, gerçekten her yıl bu listelere giriyor. 2016 yılında adını pek duymadık, yer veremedik, bari şimdi izin verin gönlünü alalım.

Actor Ian Somerhalder arrives at ABC's "Lost" Live: The Final Celebration at UCLA Royce Hall in Los Angeles

Kanımızı em! Ian.

Zac Efron

zacefron

Eveeet. İşte bu senenin bir diğer kazananı, Zac Efron. Amma soyundu bu yıl yahu! Valla bir ara üşütecek, Allah korusun zatürre olacak diye ne korktuk.

zac-efron-body

Bize High School Musical günleri çok geride kalmış, belli dedirten, Baywatch dizisinde elinde ne var ne yok gösterip, evet evet cidden artık büyümüş, serpilmiş dediğimiz Efron,

zac-efron-diet-3916-compressed

Birde üstüne ödül töreninde soyununca! e tamam. 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.