Britney’den Yepyeni Albüm: Glory

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, 26 Ağustos’ta yayınlanacak yepyeni albümü “Glory”i müzikseverlere duyurdu. Geçen hafta  iTunes’ta ön-siparişe açılan albümün tanıtımını ilk kez Jimmy Kimmel Show’da gerçekleştirecek olan ünlü yıldız, US Weekly, Idolator, Spin, Pitchfork ve daha pek çok mecra tarafından şimdiden övgü dolu yorumlar aldı. “Glory” albümünü şimdi iTunes’tan ön-sipariş edenler “Make Me…” ve …

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, 26 Ağustos’ta yayınlanacak yepyeni albümü “Glory”i müzikseverlere duyurdu.

Geçen hafta  iTunes’ta ön-siparişe açılan albümün tanıtımını ilk kez Jimmy Kimmel Show’da gerçekleştirecek olan ünlü yıldız, US Weekly, Idolator, Spin, Pitchfork ve daha pek çok mecra tarafından şimdiden övgü dolu yorumlar aldı.

“Glory” albümünü şimdi iTunes’tan ön-sipariş edenler “Make Me…” ve “Private Show” şarkısının da anında sahibi oluyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears’ın G-Eazy ile seslendirdiği yepyeni şarkısı “Make Me…” geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Britney Spears, Joe Janiak ve G-Eazy imzası taşıyan “Make Me…” şarkısının yapımcılığını ise ünlü prodüktör BURNS üstlendi.

Grammy ödüllü sanatçı Britney Spears, Mayıs ayında Billboard Music Awards’ta hit şarkılarından oluşan canlı performansıyla iddialı bir şov gerçekleştirerek Vanity Fair, Billboard, Rolling Stone gibi önde gelen mecralar tarafından tam not aldı. Ödül töreninden yeni bir “Millenium Ödülü” ile ayrılan ünlü yıldız, kariyerindeki başarıları arasına bir yenisini daha ekledi.

Müzik dünyasının en çok konuşulan ve en başarılı isimlerinden biri olan Britney Spears, listeleri altüst eden hit şarkıları ve bu zamana kadar yayınladığı albümleriyle dünya çapında 100 milyonu aşkın satış yakalayarak pop müziğin en önemli isimlerinden biri haline geldi. Kariyerine sayısız ödül sığdıran ünlü yıldızın yayınlandığı anda Billboard Top 200’de #1. numaraya yerleşen 6 albümü bulunuyor.

Yorumlar

Yorumlar

  1. Avatar

    ADNAN TUNCyorumu:

    Cevapla
    Ağustos 27, 2016

    Glory müthiş bir albüm olmuş, Britney bu işin duayeni, popun kraliçesi..

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir