Rick and Morty’den Call Me By Your Name Filmine Gönderme!

Rick ve Morty, son bölümünde Call Me By Your Name'e komik bir gönderme yaptı ve neredeyse herkes bunu kaçırdı. Eleştirmenlerce beğenilen kuir yetişkinliğe geçiş dramasına yapılan ve göz açıp kapayıncaya kadar kaçırabilecek referans neredeyse Rick ve Morty hayranlarınının dikkatinden kaçtı- ancak bazı kartal gözlü izleyiciler tam olarak neler olduğunu biliyordu. Beşinci sezonun ikinci bölümünün ikinci …

Rick ve Morty, son bölümünde Call Me By Your Name’e komik bir gönderme yaptı ve neredeyse herkes bunu kaçırdı.

Eleştirmenlerce beğenilen kuir yetişkinliğe geçiş dramasına yapılan ve göz açıp kapayıncaya kadar kaçırabilecek referans neredeyse Rick ve Morty hayranlarınının dikkatinden kaçtı- ancak bazı kartal gözlü izleyiciler tam olarak neler olduğunu biliyordu.

Beşinci sezonun ikinci bölümünün ikinci dakikasından sonra, Rick’in ve ailelerinin geri kalanının bir yüzme havuzunun yanında güneşte uzandığı kısa bir klip gösteriliyor.

Bu arada Morty, kaslı, sarı saçlı bir erkekle havuzun kenarında oturuyor.

Kısa sahnede şeftalileri bir ileri bir geri atıyorlar, sürekli gülüyorlar, ön planda bir şeftali ağacının dalının asılı olduğu da görülüyor.

Rick ve Morty, Call Me By Your Name’deki kötü şöhretli şeftali sahnesinin hayranlarına hatırlattı

Call Me By Your Name hayranları sahenyi hemen tanıdı.

Filmde Armie Hammer, bir çiftin İtalya’daki evlerinde kalırken Timothee Chalamet’nin canlandırdığı genç oğullarıyla bir yaz aşkı yaşayan bir lisansüstü öğrenciyi (Oliver) canlandırıyor.

Film büyük ölçüde çiftin filizlenen ilişkisine odaklanıyor, ancak Elio’nun savunmasız bir şeftali ile yakından tanıştığını da görüyor.

Bazı Rick ve Morty hayranları, Call Me By Your Name referansını çabucak aldı ve Reddit’te şeftalilere yapılan kötü muamele hakkında muhteşem bir tartışma başlattı.

Bu durum, Call Me By Your Name’i izlememiş olan bazı Rick ve Morty hayranlarını çaresizce referansı anlamak için Google’a yönlendirdi ve tepkileri görülmeye değerdi.

Bir Reddit kullanıcısı, “Ah hayır, şeftali olamaz” yorumunu yaptı.

Başka bir Reddit kullanıcısı, Call Me By Your Name’in efsanevi şeftali sahnesine “Vietnam flashbackleri” yaşadıklarını söyledi.

Adult Swim animasyon serisinin bazı hayranları da filmi izlerken referansı yakalayamadıkları için şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Bir Rick and Morty hayranı ‘Oo, kaçırdım’ yazarken, bir diğeri şöyle dedi: “Ben de öyle olduğunu düşündüm ama çok hızlı geçti!! İyi yakalama!”

“Mortiplicity” başlıklı bölüm, yayınlandığından bu yana IndieWire’ın “dizinin son yıllardaki en heyecan verici bölümü” olarak adlandırmasıyla şimdiden büyük beğeni topladı.

Rick ve Morty’nin muazzam bir kuir takipçi topluluğu var ve dizi, cinsellik keşfi için övgü kazandı.

Son zamanlarda, Justin Roiland ve Dan Harmon tarafından yaratılan dizi, Jerry’nin cinselliğini araştırdı ve başından beri kuir olduğunu ortaya çıkardı.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir