Penis İçin Tasarlanan ve Uzaktan Kumandayla Yönetilen Akıllı Saat Uygulaması Çıktı

'Penis için akıllı saat' olarak lanse edilen yeni bir uzaktan kumandalı seks oyuncağı, bir partnerle veya tek başına seks hayatını renklendirmek isteyen herkes için yeni zevk yolları açmaya hazırlanıyor. Dünyanın en popüler çift masajının yaratıcısı We-Vibe, penisleri olan kişilerin gittikleri her yerde gizlice zevk almalarını sağlayan uygulama kontrollü giyilebilir bir vibratör halka olan en son …

‘Penis için akıllı saat’ olarak lanse edilen yeni bir uzaktan kumandalı seks oyuncağı, bir partnerle veya tek başına seks hayatını renklendirmek isteyen herkes için yeni zevk yolları açmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en popüler çift masajının yaratıcısı We-Vibe, penisleri olan kişilerin gittikleri her yerde gizlice zevk almalarını sağlayan uygulama kontrollü giyilebilir bir vibratör halka olan en son ürünü Bond ile kaşları kaldırıyor – ve daha pek çok şeyi.

Uzaktan kumandalı seks oyuncakları uzun zamandır birçok çiftin cinsel yaşamının temelini oluşturuyor, ancak şimdiye kadar penis için uzaktan kumandalı seks oyuncakları nispeten nadir kaldı.

We-Vibe Bond, ön sevişmeyi geliştirebilen ve günlük aktivitelere veya randevu gecesi ilişkilerine ekstra bir heyecan katabilen 10 fısıltı kadar sessiz yoğunluk seviyesiyle, kullanıcıların herhangi bir senaryoya biraz heyecan verici beklenti katmalarını sağladı. Ve herhangi bir seks uzmanının size söyleyeceği gibi, daha iyi seksin sırrı beklentidir.

Kullanıcı, zevki kendileri yönetmeyi veya bir uzaktan kumanda veya We-Vibe’ın WeConnect Uygulaması aracılığıyla kontrolü bir partnere bırakmayı seçebilir ve bu, çiftlerin maceralı anları yatak odasının dışında paylaşmalarına olanak tanır. Evet, uygulama kontrollü seks oyuncakları artık fütürist bir kurgu değil.

Süper yumuşak silikondan şekillendirilmiş ergonomik bir şekle sahip olan We-Vibe Bond, hızlı açılan bir toka ve herkese, her boyuta, konfor ve güvenlik içinde uyum sağlayan ayarlanabilir tasarımı ile piyasadaki en giyilebilir seks oyuncaklarından biri.

“Saatiniz kadar kolay takıp takılabilen tek giyilebilir seks oyuncağı” olarak sunulan vibratör, heyecanınızı iki saate kadar süren pil ömrü boyunca sürdürmek için kıyafetlerin altına gizlice takılabilir – bir tutku gecesi için mükemmel bir başlangıç.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir