Volkswagen Pride’dan Esinlenen Yeni Arabasını Tanıttı

Volkswagen, LGBTİ+ topluluğu için boy gösteriyor ve 11 Eylül'de Milton Keynes'deki ilk Birleşik Krallık Onur Yürüyüşünü kutlayacak. 'PRID.3' otomobilin psychedelic kamuflaj deseni, Trans topluluğu ve Siyah, Asyalı ve etnik azınlık (BAME) insanları temsil eden şeritlerin yanı sıra geleneksel Gurur renkleri de dahil olmak üzere Progress Pride bayrağının tüm renklerini içeriyor. Milton Keynes Pride festivali, 11 …

Volkswagen, LGBTİ+ topluluğu için boy gösteriyor ve 11 Eylül‘de Milton Keynes’deki ilk Birleşik Krallık Onur Yürüyüşünü kutlayacak.

‘PRID.3’ otomobilin psychedelic kamuflaj deseni, Trans topluluğu ve Siyah, Asyalı ve etnik azınlık (BAME) insanları temsil eden şeritlerin yanı sıra geleneksel Gurur renkleri de dahil olmak üzere Progress Pride bayrağının tüm renklerini içeriyor.

Milton Keynes Pride festivali, 11 Eylül‘de Campbell Park’ta gerçekleşecek ve kapılar öğlen açılacak.

“Çeşitlilik ve Kapsayıcılık, yaptığımız her şeyin merkezinde yer alır”

Volkswagen, Birleşik Krallık merkezlerine yakınlığı ve etkinliğin yerel LGBTİ+ yardım kuruluşu Q: Alliance da dahil olmak üzere yerel topluluk üzerindeki etkisi nedeniyle ilk Birleşik Krallık etkinliği olarak Milton Keynes Pride’ı kullanmayı seçtiğini söyledi.

Volkswagen İngiltere Direktörü Andrew Savvas şunları söyledi: “PRID.3, bir otomobil üreticisi olarak yaptıklarımız ile sorumlu bir işveren olarak yaptıklarımızı bir araya getiriyor. PRID.3 olarak, şirketin yerel topluluğa bir şeyler geri vermesini yansıtıyor.

Savvas, otomobilin Volkswagen’in kapsayıcı ve adil istihdam taahhüdünün yanı sıra markanın çevresel sorumluluğa olan bağlılığını, karbon nötr modelini teslim etme ve gerçekten uygun fiyatlı bir elektrikli otomobil sağlama konusunda başarı gösterdiğini de ekliyor.

“Bölgede büyük bir işveren olarak Milton Keynes Onur Festivali’ne katılmak, yerel topluluğa desteğimizi göstermek için mükemmel bir fırsat,” diye devam ediyor.

“Volkswagen, tüm insanları temsil eden ‘Halkın Arabası’ anlamına gelir, bu nedenle iş arkadaşlarımızın, müşterilerimizin ve topluluğumuzun iyiliği için Pride’dan daha iyi bir etkinlik olamaz. Çeşitlilik ve Kapsayıcılık, yaptığımız her şeyin merkezinde yer alır.”

Etkinliğin ziyaretçileri, yazarlar, pandomim ve sihirbazlara ev sahipliği yapan Topluluk çadırı ve  nöroçeşitlilik ihtiyaçları olanlar için seçenekler ve ihtiyaç duymaları halinde katılımcılar için daha sessiz bir alan sağlayacak olan Duyusal Alan’la iki aile dostu alan bulacak; 

Gurur tutkunları ayrıca Volkswagen’in dost gönüllüleriyle birlikte tüm gururlu görkemiyle PRID.3’ü kontrol edebilecekler.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir