Disney Plus, Bir Bilimkurgu LGBTİ+ Filmi Çekiyor

Disney+ kuir görünürlüğüne katkıda bulunmaya devam ediyor. Eski yapım stüdyosu yöneticileri Zoe Kent ve Foster Driver, Driver+Kent Media markası altında "The tempature of me and you" adlı romanından uyarlanan LGBTİ+ içerikli bir bilimkurgu yapımı üretiyorlar. https://www.instagram.com/p/CO0fWoHDEPn/?utm_medium=copy_link The tempature of me and you sosyal sağlık araştırmacısı Brian Zepka tarafından bir roman. Zepka eserini "Bir ilk aşk …

Disney+ kuir görünürlüğüne katkıda bulunmaya devam ediyor.

Eski yapım stüdyosu yöneticileri Zoe Kent ve Foster Driver, Driver+Kent Media markası altında “The tempature of me and you” adlı romanından uyarlanan LGBTİ+ içerikli bir bilimkurgu yapımı üretiyorlar.

https://www.instagram.com/p/CO0fWoHDEPn/?utm_medium=copy_link

The tempature of me and you sosyal sağlık araştırmacısı Brian Zepka tarafından bir roman. Zepka eserini “Bir ilk aşk hikayesi, güveni ve kendini tanımayı öğreten bir yolculuk ve bir hayatta kalma savaşı.” Şeklinde betimliyor.

Kitapta 16 yaşındaki Philadelphia’nın ücre bir köşesinde Dairy Queen’de çalışan ve hayatının aşkını arayan Dylan bir gün Jordan isminde bir çocukla tanışıyor. Jordan’ın karizmatikliği dışında alışılmadık bir özelliği daha var; normal vücut sıcaklığı 110 fahrenheit (yaklaşık 44 derece).

https://www.instagram.com/p/CYpmjvsr3Ih/?utm_medium=copy_link

İkili gün geçtikçe daha da yakınlaşırken bir gün Dylan hastalanıyor ve  ateşlenerek yataklara düşüyor. Jordan, Dylan’dan semptomlarını bir sır olarak saklamasını istiyor ve bu da Dylan’ı ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaştırıyor. Dylan’ın ailesinden uzak kaldığını gören Jordan, Dylan’a dünya dışı sırrını açıklamak zorunda kalıyor. 

Kitap Disney-Hyperium tarafından 25 Ocak’ta yayınlandı ve şimdiden yılın en iyi kitaplarından biri olarak övgü topluyor. 

Alden Derek yapımın senaryosu üzerine çalışmaya başlamış bile.

https://www.instagram.com/p/CYUUtCDLYs1/?utm_medium=copy_link

Bu yeni yapım Driver+Kent’in en büyük öncelikleri bu yüzden yapım, karşımıza beklediğimizden de erken çıkabilir. The tempature of me and you’yu bütün kitapçılarda bulabilirsiniz.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir