6 Kardeşi Evlat Edinen Eşcinsel Babalar Mutlu Bir Aile Oluşlarının Üçüncü Yılını Kutladı

Altı kardeşin hepsini evlat edinen Pensilvanya'lı eşcinsel evli çift sekiz kişilik bir aile oluşlarının üçüncü yılını kutladı. Babalardan biri, Steve Anderson-McLean, Facebook'ta yaptığı paylaşımda "Neredeyse üç yıl oldu... Çocukların ne kadar büyüdüklerine bakın!" ve "Rob ve ben biraz bile yaşlanmamışız... hahaha" diye yazdı. Steve ve Rob çifti Carlos, Guadalupe, Maria, Selena, Nasa ve Max adındaki …

Altı kardeşin hepsini evlat edinen Pensilvanya’lı eşcinsel evli çift sekiz kişilik bir aile oluşlarının üçüncü yılını kutladı.

Babalardan biri, Steve Anderson-McLean, Facebook’ta yaptığı paylaşımda “Neredeyse üç yıl oldu… Çocukların ne kadar büyüdüklerine bakın!” ve “Rob ve ben biraz bile yaşlanmamışız… hahaha” diye yazdı.

Steve ve Rob çifti Carlos, Guadalupe, Maria, Selena, Nasa ve Max adındaki altı kardeşi ailelerinden şiddet görmeleri üzerine yerleştirildikleri yetimhanede beş yıl geçirdikten sonra evlat edindi.

Good Morning America’nın yaptığı açıklamaya göre 20 yıldır bir arada olan çiftin daha önce de evlat edindikleri iki oğulları olmuş ve şu an yetişkinler ve gayet sağlıklılar. İkili ebeveynliği bırakmak istememiş ve tekrardan evlat edinmiş.

Kardeşlerin yetimhanelerde nasıl ayrı düştüğünü öğrenen çift kardeşlerin hepsini evlat edinme kararı almış.

“Birbirinden ayrı düşen kardeşler gördük ve bu bizi çok üzdü.” -Steve

Çocukları bir web sayfasından gören ikili, çocukları ilk gördükleri andan beri tutulduklarını söylüyor. 2018’den bu yana Rob ve Steve ile yaşayan çocuklar da bağ kurma konusunda hiç sıkıntı yaşamamışlar. 

Steve TODAY Parents’a şu açıklamayı yaptı,

“İlk haftanın sonunda hep bizle kalıp kalmayacaklarını sordular. Onları parka ve hayvanat bahçesine götürdük ve arka bahçede oyunlar oynadık. Hayatları boyunca eğlenmek nedir bilmeden büyümüşler.” 

Çiftin kafasındaki tek pürüz ergenlik dönemindeki Carlos’un iki babaya sahip olma konusundaki düşüncelerinden emin olamamalarıydı. 

“Carlos’un iki babaya sahip olma konusunda sıkıntı yaşayabileceğini düşündük fakat gram umrunda olmadı.”

Çocuklar, legal olarak 2019’da yapılan bir dava sonucu çifte verildi.

“Yargıç bize ‘Bu saatten sonra hepsi öz çocuğunuz gibi olacak, bunun bilincindesiniz değil mi?’ diye sorduğunda evet dedik ve kafamızı çevirdiğimizde bize bakan 6 çift heyecanlı göz gördük. Çok duygusal bir andı. Altı çocukla kutsanacağımızı asla düşünmezdim.”

Çocuklar da yeni ailelerinden oldukça memnunlar.

“Yetişkinler tarafından birçok kez yüz üstü bırakılmışlar. Bizim da aynını yapacağımızdan korkuyorlardı.” -Steve

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir