CMBYN Yönetmeni Armie Hammer Hakkında Konuştu

Luca Guadagnino yeni filmi Bones and All arasındaki bağlantıyı "fark etmedi." Yönetmen Luca Guadagnino'ya göre sosyal medya satır aralarını çok fazla okuyor. Armie Hammer ve Timothée Chalamet'nin kariyerleri Call Me by Your Name'de Guadagnino ile çalıştıktan sonra patladı. Şimdi Hammer kadınlara cinsel tacizde bulunduğu ve onlara "yamyam" gibi davrandığı suçlamalarıyla karşı karşıyayken Guadagnino da Chalamet'nin …

Luca Guadagnino yeni filmi Bones and All arasındaki bağlantıyı “fark etmedi.”

Yönetmen Luca Guadagnino’ya göre sosyal medya satır aralarını çok fazla okuyor.

Armie Hammer ve Timothée Chalamet’nin kariyerleri Call Me by Your Name’de Guadagnino ile çalıştıktan sonra patladı. Şimdi Hammer kadınlara cinsel tacizde bulunduğu ve onlara “yamyam” gibi davrandığı suçlamalarıyla karşı karşıyayken Guadagnino da Chalamet’nin genç bir yamyamı canlandırdığı yeni filmi Bones and All’un tanıtımını yapıyor.

Aslında, Bones and All’un fragmanı, Hammer’a yönelik suçlamaları araştıracak olan Discovery+’nın House of Hammer belgesel dizisinin fragmanıyla aynı zamanda yayınlandı. Ancak Guadagnino bu iki olay arasındaki zaman ilişkisini fark etmemiş.

Yönetmen Deadline’a şunları söyledi:

“Bu benim kafama dank etmedi. Bunu daha sonra sosyal medyada bu imalardan bazıları bana anlatılmaya başlandığında fark ettim.”

Şöyle devam etti:

“Bağlantı sadece sosyal medya alanında var ve ben bu alana girmiyorum. Bu tür bir dijital hile ile bizim bu filmi yapma arzumuz arasında bir ilişki yoktur ve bu bir omuz silkme ile karşılanmalıdır.”

Chalamet, Bones and All’u eski rol arkadaşı Hammer’ın karşılaştığı suçlamalarla kıyaslayan sosyal medya spekülasyonlarına şimdilik sessiz kaldı. Hammer ise bu suçlamaların ortaya çıkmasından ve Hollywood’da çalışmaktan men edilmesinden bu yana kasıtlı olarak düşük bir profil çiziyor.

Temmuz 2022’de, Hammer’ın Cayman Adaları’nda devre mülk satıcısı olarak çalıştığına dair bir söylentiyle ilgili olarak sosyal medyada çok sayıda ileri geri haber yer aldı. İlk önce bir şaka olarak başlayan bu söylenti daha sonra Hammer’ın ekibi tarafından yalanlandı, ancak ilk yalanlamanın ardından daha fazla doğrulama geldi ve bu durum çok kafa karıştırıcı bir hale dönüştü.

Ne yazık ki Guadagnino yeni filmi ile Hammer hakkındaki iddialar arasında hiçbir ilişki olmadığını bilmenizi istiyor.

House of Hammer 2 Eylül’de Discovery+’da gösterime girerken, Bones and All’un Kasım ayında sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir