Sahte Sünnet Derisi İle Tamamlanan Penis Şeklindeki Lamba Satışa Sunuldu

Lamba sadece elleriniz kullanılarak açılabilir. Artık parlak pembe renkli, penisten ilham alan ve sahte bir sünnet derisine sahip bir "ereksiyon lambası" var, çünkü neden olmasın. Londra'da yaşayan anonim bir tasarımcı olan Monsby, penis şeklindeki lambasını bir Twitter videosuyla tanıttı. Geleneksel bir açma-kapama düğmesi olmamasına rağmen, lambayı açmak zor değil. Tek yapmanız gereken etrafına sarılmış esnek …

Lamba sadece elleriniz kullanılarak açılabilir. Artık parlak pembe renkli, penisten ilham alan ve sahte bir sünnet derisine sahip bir “ereksiyon lambası” var, çünkü neden olmasın.

Londra’da yaşayan anonim bir tasarımcı olan Monsby, penis şeklindeki lambasını bir Twitter videosuyla tanıttı. Geleneksel bir açma-kapama düğmesi olmamasına rağmen, lambayı açmak zor değil. Tek yapmanız gereken etrafına sarılmış esnek kılıfı ovmak.

“San Francisco Boner In Pink” duvar LED lambası, kumaş, biyolojik olarak parçalanabilir plastik, ahşap ve alüminyumdan yapılmıştır.”

Ancak 10 inçlik lambanın arzı az – internette sadece 50 adet satılıyor. Fiyat etiketi de oldukça yüksek, 500 dolar, ya da ahşap bir hediye kutusunda gelmesini tercih ederseniz 1.000 dolar.

Lambanın açıklamasında, “Ortaçağ meşalesi, San Francisco’nun havası ve yeni yaşamın sembolü olarak ışık veren ereksiyon halindeki penisten esinlenen Duvar Lambası” diye yazıyor.

Minimal bir “ereksiyon lambasının” insanları rahatsız edeceğini düşünmek kolay olsa da, Twitter kullanıcıları lambayı görür görmez almak için can atmaya başladılar.

Pembe lamba, Monsby’nin “Boner Lamp” serisindeki tek model değil. Beyaz ve yeşil modellerin yanı sıra, etrafında şık bir kristal halka bulunan şeftali rengi bir versiyon ve Londra ruhuna uygun dikenli çivilerle kaplı bir başka model de var.

Monsby 2021’de, “Love in Light Lamp” adında bir masa üstü modeli piyasaya sürmüştü ve şimdi ahşap hediye kutusuyla birlikte yarı fiyatına 2.500 dolara satılıyor.

“Bu siyah olanı geçen yıl yapmıştım,” diye tweet attı 14 Ağustos’ta. “Şimdi de duvar lambası versiyonunun yılı.”

Masa lambası hakkında DesignBoom’a konuşan Monsby şunları söyledi: “Bu lamba üzerinde yaklaşık bir yıldır çalışıyordum. Bu süre zarfında farklı isimler aldı: phallamp, lampenis vs. Sonuçta, bu lambanın ana fikri, elbette komik olmasına rağmen, penisle benzerlik içinde değil.

“Aşk, ışık ve yaşamla ilgili. Şimdiye kadarki en anlamlı ve iyimser lamba.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir