Heartstopper Yıldızları: Seks Sahnelerini 7 Saatte Çektik!

Heartstopper genellikle öpüşmekten öteye gitmeyen iki genç erkeğin yer aldığı kuir bir aşk hikayesini daha yumuşak bir şekilde ele almasıyla bilinirken, başrol oyuncuları yaklaşan üçüncü sezonun cinselliği artırdığını söylüyor. Joe Locke ve Kit Connor, GQ Hype'a verdikleri yeni kapak röportajında, fiziksel yakınlıkları da dahil olmak üzere karakterlerinin romantizminin üçüncü sezondaki ilerleyişini tartışıyorlar. “Oyuncular ve insanlar …

Heartstopper genellikle öpüşmekten öteye gitmeyen iki genç erkeğin yer aldığı kuir bir aşk hikayesini daha yumuşak bir şekilde ele almasıyla bilinirken, başrol oyuncuları yaklaşan üçüncü sezonun cinselliği artırdığını söylüyor.

Joe Locke ve Kit Connor, GQ Hype’a verdikleri yeni kapak röportajında, fiziksel yakınlıkları da dahil olmak üzere karakterlerinin romantizminin üçüncü sezondaki ilerleyişini tartışıyorlar.

“Oyuncular ve insanlar olarak birbirimizi tanımamız ve birbirimizle daha rahat olmamız açısından, birinci sezondaki öpücüklerle başlayıp gelişen, gerçekten güzel ve yavaş bir ilerleme kaydettik,” diyor Connor.

“Üçüncü sezona geldiğimizde birbirimizi iyi tanıyoruz. Bu da daha müstehcen sahnelere yaklaşmak açısından çok daha kolay.”

Ayrıca, “seksi şeyleri yedi saat sürdü! İkimiz de bitkin düşmüştük. Joe’nun çenesinde kocaman bir kabuk oluştu.”

“Oh, korkunçtu,” diye ekledi Locke.

“İkimizin de kirli sakalı vardı,” dedi Connor.

“O kadar çok öpüşüyorduk ki, iyileşmiyordu ve gittikçe kötüleşiyordu,” diye devam etti Locke. “Charlie’nin evinde çekilen tüm sahnelerde, yakından bakarsanız kabuğu görebilirsiniz. VFX yapmak zorunda kaldılar çünkü çok kötüydü. Çekim günü herkes ‘Bir şey yok’ diyordu. Dürüst olmak gerekirse, Joe, kamerada iyi görünüyor. Ama belli ki öyle değilmiş, çünkü çenemi tamamen düzleştirmişler.”

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir