Phi Phi O’Hara 90’ların Çizgifilm Karakterlerine Dönüştü!

Bir çok drag queen tarihteki ünlü kadın figürlerine bürünürken, Phi Phi O’Hara bir farklılık yapıp 90’ların çizgifilm karakterlerini yeniden canlandırdı. Phi Phi O’Hara’nın Instagram hesabında başlattığı #365DaysofDrag projesi ile, bu ünlü artist her gününü daha da değişik geçirmek için her türlü yolu deniyor. Sadece makyaj ve peruktan bahsetmiyoruz, O’Hara protezden tutun, plastik sargılara kadar farklı …

Bir çok drag queen tarihteki ünlü kadın figürlerine bürünürken, Phi Phi O’Hara bir farklılık yapıp 90’ların çizgifilm karakterlerini yeniden canlandırdı.

ohara4

Phi Phi O’Hara’nın Instagram hesabında başlattığı #365DaysofDrag projesi ile, bu ünlü artist her gününü daha da değişik geçirmek için her türlü yolu deniyor. Sadece makyaj ve peruktan bahsetmiyoruz, O’Hara protezden tutun, plastik sargılara kadar farklı materyallerle kendini her gün değiştirip, hepimizi şaşırtmaya devam ediyor.

Bu projede hemen hemen her görünüşü sergileyen ünlü, bir kısmında da çocukluğumuzu süsleyen karakterleri ortaya çıkarıyor. Daria, Jane, Helga Pataki ve Cyntia bunlardan sadece bir kaçı.

Hesabının geri kalanı ise göz kamaştırıcı karakterlerden oluşuyor. Twiggy’den Marilyn Manson’a kadar hayranlarına geniş bir yelpaze sunan artist, takipçilerine pozitif mesajlar vermekten de vazgeçmiyor:

“Kimsenin sizi tanımlamasına izin vermeyin. Siz kendi tanımınızın yaratıcısısınız. Her uyandığınız gün, kendinizi yeniden tanımlamanız için bir fırsat.”

Phi Phi O’Hara’nın en beğeni toplayan görünüşleri için sizi aşağıya davet ediyoruz.

ohara1

ohara2

ohara3

ohara5

ohara9

ohara8

ohara7

 

Ünlü drag queenin instagram hesabını takip edin, şiddetle tavsiye ediyoruz.

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir