Işid Gay İnfazını Çocuklara Da İzletti

7 Mayıs günü, IŞİD bir başka gay erkeği ‘ahlaksızlık’ suçundan infaz etti. Suriye’deki Manbij şehrinde bir bina tepesinde gerçekleşen kan dondurucu olayda, bir gay erkek maskeli örgüt üyeleri tarafından binadan aşağı atıldı. Olayı izleyen yüzlerce kişi içinde çocuklar da vardı. Nasser Taljbini, Suriyeli bir aktivist, ARA Haber’e infazın vahşice gerçekleştiğini ve kurbanın cesedinin bilinmeyen bir …

7 Mayıs günü, IŞİD bir başka gay erkeği ‘ahlaksızlık’ suçundan infaz etti.

Suriye’deki Manbij şehrinde bir bina tepesinde gerçekleşen kan dondurucu olayda, bir gay erkek maskeli örgüt üyeleri tarafından binadan aşağı atıldı. Olayı izleyen yüzlerce kişi içinde çocuklar da vardı.

Nasser Taljbini, Suriyeli bir aktivist, ARA Haber’e infazın vahşice gerçekleştiğini ve kurbanın cesedinin bilinmeyen bir yere transfer edildiğini söyledi.
Olaydan kısa süre sonra, diğer tüm infazlarda olduğu gibi, kurbanın infazını içeren propaganda fotoğrafları yayınlandı.
IŞİD’in gayleri ‘günahlarından arındırmak’ için infaz ettiği iddia ediliyor. Bu infaz da, IŞİD’in yayınladığı ve kontrol ettikleri bölgelerde yaşayan eşcinsel insanlara neler olduğuyla ilgili açık bir mesaj veren korkutucu uyarı videosundan sonra gerçekleştirildi. Söz konusu videoda bir adam çatıdan aşağıya atılıyor, önce kalabalık tarafından taşlanıyor sonra da kanlı bir kılıçla kafası kesiliyor.
IŞİD eşcinselleri ‘varlıkların en kötüsü’ olarak tanımlıyor.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir