James Franco: Erkeklerle Yatmamam Dışında Eşcinselim

Aktör ve yönetmen James Franco, kendisini tamamen heteroseksüel olarak tanımlamadığını yine üstü kapalı bir şekilde ifade etti. Franco, “cinsel ilişki sınırına kadar” gay olduğunu açıkladı. Verdiği röportajda: “ Sanat yaparken homoseksüel olduğumu ve hayatımı yaşarken heteroseksüel olduğumu düşünüyorum. Ancak hayatımda da cinsel ilişkiye kadar eşcinselim. Eğer kiminle yattığınız bu yönelimi tanımlıyorsa; heteroseksüelim.” şeklinde kendini ifade …

Aktör ve yönetmen James Franco, kendisini tamamen heteroseksüel olarak tanımlamadığını yine üstü kapalı bir şekilde ifade etti. Franco, “cinsel ilişki sınırına kadar” gay olduğunu açıkladı.

Verdiği röportajda: “ Sanat yaparken homoseksüel olduğumu ve hayatımı yaşarken heteroseksüel olduğumu düşünüyorum. Ancak hayatımda da cinsel ilişkiye kadar eşcinselim. Eğer kiminle yattığınız bu yönelimi tanımlıyorsa; heteroseksüelim.” şeklinde kendini ifade etti.

“20’lerde ve 30’larda eşcinselliği tanımlayan nasıl davrandığındı, kiminle yattığın değil. Denizciler sürekli erkeklerle birlikte olurdu ama maskülen davrandıkları sürece eşcinsel sayılmazlardı.”

Franco, Rolling Stone’a verdiği röportajda sanatsal açıdan eşcinselliğe ve gay erkeklere duyduğu ilgiyi anlattı. Aktör geçen yıl porno drama filmi King Cobra üzerine çalıştığını açıklamıştı, film Cobra Videos film yapımcısı Bryan Kocis’in 2007’de öldürülmesini konu alacak.

FrancoAktör aynı zamanda ‘I am Michael’’da da yer almıştı, film gay aktivist Michael Glatze’nin tartışmalı hayat hikayesini anlatıyordu.

Geçtiğimiz yıl Franco ‘Straight James / Gay James’ isimli kitabını yayınladı.

 

Kitabın özetinde: “Franco; aktör olarak hayatı, cinselliği, kimlik sorularını, cinsiyeti, aileyi, Gucci’yi, Lana Del Rey’i, James Dean’i ve Hollywood’u yazıyor. Kitap aynı zamanda ‘Straight James’in ‘Gay James’ ile yaptığı bir röportajı da içeriyor.”

“Evet, Straight James soruyor: Doğruyu söyle: gay falan mısın?”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir