Mother Monster Hakkında Bilinmeyen 13 Bilgi!

LGBT dünyasının en ünlü ve görünür destekçilerinden, 10 parmağında 10 marifet olan Mother Monster'ımızı daha yakından tanıyalım dedik. İşte Lady Gaga hakkında ilginç bilgiler... 1. Şarkı yazmaya 13 yaşında başlayan sanatçı, piyano çalmayı 4 yaşında kendi kendine öğrenmeye başlamış. Demiştik çok yetenekli diye... 2. Koyu bir Micheal Jackson hayranı olan Gaga, sahnede giydiği 55 kostümü satın …

LGBT dünyasının en ünlü ve görünür destekçilerinden, 10 parmağında 10 marifet olan Mother Monster’ımızı daha yakından tanıyalım dedik.

İşte Lady Gaga hakkında ilginç bilgiler…

1. Şarkı yazmaya 13 yaşında başlayan sanatçı, piyano çalmayı 4 yaşında kendi kendine öğrenmeye başlamış. Demiştik çok yetenekli diye…

01

2. Koyu bir Micheal Jackson hayranı olan Gaga, sahnede giydiği 55 kostümü satın alıp, koleksiyon yapmış.

02

3. 1.52 boyunda bir çıtır olduğu için değişik topuklu ayakkabılar giymeye bayılıyormuş.

03

4. American Horror Story dizisinde oynadığı rolle geçtiğimiz yıl Golden Globe sahibi oldu.

5. Mottosunun “Hayat bir performanstır.” olduğunu söylemiş. Bu mottoya uyduğu çok belli oluyor.

05

6. University of South Carolina’da kendisi hakkında “Lady Gaga ve Ünün Sosyolojisi” adlı bir ders verildiğini biliyor muydunuz?

06

7. Kendisi aslında esmer fakat Amy Winehouse’a çok benzetildiği için en başından beri sarışın olarak görünmeyi tercih etmiş.

07

8. Britney Spears, Fergie ve Pussycat Dolls için şarkılar yazmış.

08

9. Vücudunda 19 dövmesi var. Bu dövmeler sadece sol tarafında çünkü babası vücudunun en azından bir kısmının normal görünmesini istemiş.

09

10. Kendisine takılan lakaplar : Little Mermaid, Rabbit Teeth, Mother Monster, Loopy ve Gagaloo. Biz en çok Mother Monster’ı tercih ediyoruz.

12

11. Sahnede açık renkli ve beyaz tenini gösterecek ufak kıyafetleri tercih etmesinin nedeni neredeyse kör olan büyükannesinin onu daha rahat görebilmesi içinmiş.

15

12. “Born This Way” gibi bir başyapıtı sadece 10 dakikada yazmış!

16

13. Bunu çoğumuz biliyoruz belki ama yine de bahsedelim. “Lady Gaga” ismi Queen’in Radio Gaga şarkısından geliyor. Erkek arkadaşının attığı mesajda “Radio”, autocorrect ile “Lady” olunda böyle efsane bir isim ortaya çıkmış.

17

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir