Prens Harry Bu Sefer Çok Kızdı!

Prens Harry melez kız arkadaşına karşı yapılan “cinsiyetçi ve ırkçı” saldırılara cevap verdi. Prens Harry yeni ilişkisi hakkında, medya ve sanal troller tarafından cinsiyetçi ve ırkçı eleştirilere maruz kalmıştı. Taht için 5. varis olan Prens, haftalarca süren spekülasyonlar ve sansasyonlardan sonra, bugün melez aktris Meghan Markle ile görüştüğünü doğruladı. Kraliyet protokolünden eşi benzeri görülmemiş bir …

Prens Harry melez kız arkadaşına karşı yapılan “cinsiyetçi ve ırkçı” saldırılara cevap verdi.

prince-harry

Prens Harry yeni ilişkisi hakkında, medya ve sanal troller tarafından cinsiyetçi ve ırkçı eleştirilere maruz kalmıştı.

Taht için 5. varis olan Prens, haftalarca süren spekülasyonlar ve sansasyonlardan sonra, bugün melez aktris Meghan Markle ile görüştüğünü doğruladı.

Kraliyet protokolünden eşi benzeri görülmemiş bir feragatle Prens, aşka karşı bağnazca verilmiş cevapları sert bir şekilde susturdu.

Prens’in basın sekreterinin açıkladığı ifadede “Prens Harry özel hayatının büyük bir merak konusu olduğunun farkında. Bu durumdan her zaman rahatsız olmuştur ama bununla gelen medya ilgisi seviyesiyle, arasına her zaman kalın bir duvar örmeye çalışmıştır.” sözleri yer aldı.

“Kendisi hakkında yazılmış uydurma haberlere karşı nadiren resmi bir şekilde harekete geçer ve medya ile işi, ya da ilgilendiği konulara odaklanan profesyonel bir ilişki geliştirmek için çok çaba sarf eder

“Ama geçtiğimiz hafta çizginin geçildiğini gördük. Kız arkadaşı, Meghan Markle kötü sözlerin ve taciz dalgasının konusu oldu.

“Bunların bazıları çok ortadaydı. Ulusal gazetenin ilk sayfasında lekeleme kampanyaları ve sosyal medya trollerinin yaptığı, internet haberlerinin yorumlarında yer alan bariz bir şekilde cinsiyetçi ve ırkçı söylemler.

“Bazıları kamudan gizlenmişti, her gece karalama amaçlı haberleri sayfalardan uzak tutmak için verilen yasal mücadeleler, annesinin kendi evine girebilmek için fotoğrafçıları atlatmak zorunda kalmaya çalışması, muhabirlerin ve fotoğrafçıların yasal olmayan bir şekilde annesinin evine girmeye çalışması, ve bunun üzerine polis çağrılması, eski erkek arkadaşına gazeteler tarafından azımsanmayacak büyüklükte rüşvetlerin teklif edilmesi, neredeyse her arkadaşına, her iş arkadaşına ve hayatında sevdiği herkese yöneltilen soru yağmurları.”

“Prens Harry, Bayan Markle’ın güvenliği hakkında endişelenmeye başlamış ve onu koruyamadığı için hüsrana uğramıştır.

“Birkaç aydır bir ilişki yaşıyor olmaları, Bayan Markle’nın böyle bir fırtınaya maruz kalması gerektiğini göstermez, bu doğru değil.

“Yorum yapanların “ödemesi gereken bedel bu” ve “bu da oyunun bir parçası” gibi ifadeler kullanacağının farkında. Buna tamamen karşı çıkıyor, bu bir oyun değil, bu onların hayatı.

“Bu hikayeyi yayınlayan basının durabilmesi ve düşünebilmesi umuduyla, daha fazla hasara yol açılmadan, bu ifadesinin yayınlanmasını istiyor.

“Açıklamasının bu şekilde yayınlanmasının alışılmadık bir durum olduğunu biliyor, ama neden böyle açıkça konuşmak zorunda kaldığını, tarafsız insanların anlayacağını umut ediyor.”

Prens başka bir konuyla daha mücadeleye yakından ilgi gösteriyor  HIV.

Kraliyet ailesi üyesi, geçen yıldan beri bu konuya kendi bağlantılarını kullanarak odaklanmaya devam ediyor, hatta kendisi de Facebook Canlı Yayını’nda test yaptırmıştı.

Tahtın 5. Varisi bu yıl birçok HIV kliniğini ziyaret etti ve rahmetli annesinin konuyla ilgili çalışmaları üzerine konuştu.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir