Tiziano Ferro: “Açıldıktan Sonra Daha İyi Yaşıyorsunuz”

İtalyan şarkıcı Tiziano Ferro, cinsel yönelimini açıkladıktan sonra daha iyi yaşamaya başladığını söyledi. 2001 yılında “Perdono” adlı şarkısıyla başlayan müzik kariyerinin sona ereceği korkusuyla cinsel yönelimini gizleyen Ferro, 2010 yılında açılmasından sonra daha iyi bir hayat sürdüğünü söyledi. Corriere della Sera gazetesine konuşan şarkıcı, “eşcinselliğimi açıklamak hayatımı değiştirdi. Benim durumumda olan erkeklere tavsiyem vakitlerini ziyan …

İtalyan şarkıcı Tiziano Ferro, cinsel yönelimini açıkladıktan sonra daha iyi yaşamaya başladığını söyledi.

2001 yılında “Perdono” adlı şarkısıyla başlayan müzik kariyerinin sona ereceği korkusuyla cinsel yönelimini gizleyen Ferro, 2010 yılında açılmasından sonra daha iyi bir hayat sürdüğünü söyledi.

Corriere della Sera gazetesine konuşan şarkıcı, “eşcinselliğimi açıklamak hayatımı değiştirdi. Benim durumumda olan erkeklere tavsiyem vakitlerini ziyan etmemeleri olurdu. Çok daha iyi yaşıyorsunuz,” ifadelerini paylaştı.

Tiziano Ferro tanışma uygulamalarından hoşlanmıyor

Kendisi için açıldığını, gey ikon olmak gibi bir amaç gütmediğini söyleyen Ferro, Türkiye’de erişimi engellenen erkek erkeğe tanışma uygulaması Grindr’ı kullanıp kullanmadığı sorusuna şu yanıtı verdi:

“Arkadaşlarımla otururken deli gibi mesajlaşmalarından nefret ediyorum. Bazısı yemek yerken bile başını uygulamadan kaldırmıyor. Sosyal medyadan uzak duruyorum, telefonum da çoğu zaman sessizde.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir