D&G’de Deprem: İstifalar Çığ Gibi Büyüyor

Geçen hafta yayınlanan homofobik röportajlarıyla sosyal medyada deprem etkisi yaratan modanın dahi isimleri Dolce & Gabbana'nın ekiplerinden istifalar da başladı. Röportajın gün yüzüne çıkmasının arkasından Elton John ile başlayan boykot kampanyasına modacılarla birlikte kendi şirketlerinde çalışan eşcinsel bireylerden de destek yağıyor. İlk istifa markanın kendine ait marka dergisi olan Swide'ın genel yayın yönetmeni Giuliano Federico'dan …

Geçen hafta yayınlanan homofobik röportajlarıyla sosyal medyada deprem etkisi yaratan modanın dahi isimleri Dolce & Gabbana’nın ekiplerinden istifalar da başladı.

Röportajın gün yüzüne çıkmasının arkasından Elton John ile başlayan boykot kampanyasına modacılarla birlikte kendi şirketlerinde çalışan eşcinsel bireylerden de destek yağıyor. İlk istifa markanın kendine ait marka dergisi olan Swide’ın genel yayın yönetmeni Giuliano Federico’dan geldi, kendi sosyal medya hesabı üzerinden istifa ettiğini açıklayan Federico, “İtalyan olmaktan ve geleneklerimden gurur duyuyorum, ancak daha mutlu bir gelecek için geleneklerimizin bazılarının değişebileceğini de düşünüyorum. Aile olmanın cinsel yönelimlerle ilgisi olmamalı, bu düşünce benim anlayışıma ters. Bu sebeple D&G markasındaki işimden istifa ediyorum” açıklamasıyla birlikte istifasını açıkladı.

Yorumlar

Yorumlar

  1. Avatar

    Kemal Araziyorumu:

    Cevapla
    Mart 19, 2015

    Çığ gibi büyüyor derken? Başka istifa var mıymış?
    Doğru haber yapın bari

  2. Avatar

    Dutchguyyorumu:

    Cevapla
    Mart 20, 2015

    Yazik, insanin istedigini demesi, ve ozgurlugun bedeli bu olsa gerek. #supportD&G

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir