Hindistan’ın Yeni Eşcinsel Çöpçatanı, LGBT’leri Görücü Usulü Evlendiriyor!

Hindistan’da bir girişimci eşcinsel bireylerin görücü usulü evlilikler yapmasına yardımcı oluyor. Urvi Shah, 2015 yılında Eşcinsel Erkekler ve Kadınlar için Evlendirme Ofisi’ni kurdu ve o günden beri Hindistan’da 21 çiftin uzun süreli bir ilişki bulup evlenmelerine yardımcı oldu. Hindistan’da her türlü eşcinsellik içeren aktivite yasak olduğundan, Shah bu servisle çiftlerin ‘sorunsuz bir şekilde dünya evine …

Hindistan’da bir girişimci eşcinsel bireylerin görücü usulü evlilikler yapmasına yardımcı oluyor.

Urvi Shah, 2015 yılında Eşcinsel Erkekler ve Kadınlar için Evlendirme Ofisi’ni kurdu ve o günden beri Hindistan’da 21 çiftin uzun süreli bir ilişki bulup evlenmelerine yardımcı oldu.

Hindistan’da her türlü eşcinsellik içeren aktivite yasak olduğundan, Shah bu servisle çiftlerin ‘sorunsuz bir şekilde dünya evine girmelerine’ imkan sağlamayı hedefliyor.

TrulyMadly.com’dan (Hindistan’ın sevgili bulma uygulaması) 600 kişiyle yapılan bir araştırmayla, evliliklerin yüzde 69’unun görücü usulü yapıldığı tespit edildi.

Bir Asya ülkesi olan Hindistan’da LGBT bireylerin aşkı bulmalarının çok zor olması nedeniyle, bu servisler ‘tamamen eşcinsel erkekler ve kadınlar için tasarlanmış devrim niteliğinde bir evlendirme sistemi’ sunuyor.

”Biz, eşi benzeri görülmemiş bir şekilde, evlilikle sonuçlanan eşcinsel eşleştirmelere odaklanmış, önde gelen, yenilikçi bir kişisel çöpçatanlık servisiyiz.”

Şirketin kurucusu ve CEO’su olan Urvi, internet siteleri için şöyle söyledi:

”Kendimi tamamen eşcinsel bireyleri, onlarla benzer görüşlere sahip potansiyel eşleriyle eşleştirme mevzusuna adadım, müşterilerimizi temin ederim ki, dünyanın dört bir yanından eşleştirilecek olası eşcinsel adayları kapsayan engin bir veri birikimimiz var.”

Bu çöpçatanlık sürecinin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Tereyağından kıl çeker gibi dünya evine girme fikri, tüm müşterilerimiz için artık hayal olmaktan çıktı.”

Umarız ki bu, Hindistan’da 2009 yılında olduğu gibi eşcinsel faaliyetlerin yeniden suç sayılmaktan çıkması adına atılmış yerinde bir adımdır, gerçi 2009’da alınan karar halkın yüzde 95’inin eşcinsel faaliyetlerin suç olmaktan çıkmasını desteklemesine rağmen iptal edilmişti.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir