fbpx   .  

LGBT Topluluğu Olarak Sonbaharın Gelişine Sevinmemizin 7 Nedeni

Yaz bitiyor diye üzülmek yerine sonbaharın gelişini dört gözle beklemelisiniz, özellikle de kuir bir bireyseniz! Sonbaharın neden en iyi mevsim olduğuna dair BİR SÜRÜ sebebimiz var!

  1. Sonbahar kıyafetleri

Askılı bluzlar giymenin hiçbir sakıncası yok, ancak her gün her gün de askılı bluz giymek sizce de biraz sıkıcı değil mi? Sonbaharda dolabınıza biraz hareket katabilirsiniz. Biraz kazak, birkaç ceket, kot pantolonlar, etekler ve daha birçok şey!

  1. Son derece şirin randevular yaşayabilirsiniz

Sonbaharda birbirinden şirin randevu fikirleri bulabilirsiniz. Sevgilinizle ağaçtan elma toplamak gibi uzaktan bakınca hiç mi hiç kuir görünmeyen bir etkinlik bile size kendinizi dünyadaki en kuir insan gibi hissettirebilir. Bir şans verin.

  1. “Bikini vücudu” hakkında endişelenmenize artık gerek yok

Vücudunuza güvenmiyor musunuz? Sanki sizden başka her bekar eşcinsel erkek karın kası yapmış da siz de yalnızca sağlıklı, normal görünümlü biri gibi mi hissediyorsunuz? Artık korkmanıza gerek yok, çünkü plaj sezonu sona erdi! Şekermiş, kaloriymiş dert etmeden istediğiniz kadar Ahududulu Frappucino içebilirsiniz. 

 
  1. Tam sarılmalık mevsim!

Bilirsiniz, sıcak havalar yüzünden yazları sarılmak Çin işkencesine döner. Ancak sonbaharda, hafiften serin bir Ekim gecesinde sevgilinize sarılıp içinizi ısıtabilirsiniz.

  1. Arkadaşlarınız tatilden dönmüştür

Yazın herkes bir yerlere gider. Sonbahar gelinceyse arkadaşlarınız şehre dönmüştür ve arkadaş grubunuzla istediğiniz kadar vakit geçirip eğlenebilirsiniz.

 
  1. En sevdiğiniz dizilerin yeni sezonları başlar

Birçoğumuz sevdiğimiz diziler sezon finaline girdiğinde oturup kara kara bu yaz nasıl geçer diye düşünmüşüzdür. Şimdi sıkı durun ve sevdiğiniz dizinin yeni bölümlerini izlemeye hazır olun!

  1. Çizmeler!%CODE1%

Şimdi 14 haftadır dolabınızda bekleyen o güzelim çizmeleri çıkarmanın tam vakti! Biliyoruz, onları çok özlediniz. Ama hasret sonunda bitti!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.