Kristen Stewart’ın Annesi Kızının Biseksüelliğini Onayladı

İki sene evvel Alacakaranlık serisindeki seksi rol arkadaşı Robert Pattinson ile başından geçen olaylı ilişkiyi sona erdiren Kristen'in annesi Jules Stewart verdiği demeçte kızına ilişkin ”Kristen benim kızım, ben de annesiyim. Onun verdiği kararlara saygı duyuyorum. Kristen’ın yeni kız arkadaşı ile tanıştım, muhteşem bir kız ve bence ikisi çok yakışıyorlar” şeklinde dedikodulara son verdi. ”Kızımın …

İki sene evvel Alacakaranlık serisindeki seksi rol arkadaşı Robert Pattinson ile başından geçen olaylı ilişkiyi sona erdiren Kristen’in annesi Jules Stewart verdiği demeçte kızına ilişkin ”Kristen benim kızım, ben de annesiyim. Onun verdiği kararlara saygı duyuyorum. Kristen’ın yeni kız arkadaşı ile tanıştım, muhteşem bir kız ve bence ikisi çok yakışıyorlar” şeklinde dedikodulara son verdi.

”Kızımın erkek ya da dişi, her iki cinse ilgi duyması bence güzel bir şey. Nasıl ki arkadaşlarımızı seçiyoruz, bence kimi seveceğimizi de seçme özgürlüğümüz var. İnsanların insanların canlarını yakmadıkları sürece kendi özel hayatlarında yaşadıklarına hiç kimsenin karışmaya hakkı yok. Ben kızımın bu kararının arkasındayım” şeklinde kızını koruyan anne Stewart’ı yanaklarından öpüyoruz!

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir