Amy’nin Stüdyo Kaydı Günyüzüne Çıktı

https://www.youtube.com/watch?v=3su4q5fVGQg Amy Winehouse'un geçen hafta sinemalarda vizyona giren belgeseli Amy'de, şarkıcının Mark Ranson'la beraber “Back To Black” şarkısının kayıtlarının alındığı bölümünden bir kesit yayınlandı. 2011 senesinde yaşamı son bulan Amy Winehouse'un en meşhur kayıtlarından biri olan “Back To Black”'in kayıt anında stüdyoda prodüktör ve müzisyen Mark Ronson'la beraber çekilmiş olan video, Amy filminin bir bölümünde …

Amy Winehouse’un geçen hafta sinemalarda vizyona giren belgeseli Amy’de, şarkıcının Mark Ranson’la beraber “Back To Black” şarkısının kayıtlarının alındığı bölümünden bir kesit yayınlandı.

2011 senesinde yaşamı son bulan Amy Winehouse’un en meşhur kayıtlarından biri olan “Back To Black”’in kayıt anında stüdyoda prodüktör ve müzisyen Mark Ronson’la beraber çekilmiş olan video, Amy filminin bir bölümünde de izleyicilerle paylaşılmış. Gösterime girdiği hafta gişe rekoruna imza atan Amy’de izlenebilecek görüntülerin özetini yukarıda yer alan videoda görebilirsiniz.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir