Karaköy Sokaklarının Tatlı Huzuru Mum’s Karaköy

Fransız Sokağı’nın girişinde, Avrupa’dan bir kare edasıyla dikkatleri anında üzerine çeken bu küçük, şirin ama lezzetleri ve keyfi büyük mekan, şehrin orta yerinde yoğun tempoya bir mola vermek için ideal. Sağlıklı ve enfes, aynı zamanda farklı tatlıları, taze çayı, kokusu Karaköy sokaklarını fetheden kahvesiyle gönlünüzü ilk görüşte kazanacak Mum’s Karaköy’de, dilerseniz kiş çeşitleri ve salataları …

Fransız Sokağı’nın girişinde, Avrupa’dan bir kare edasıyla dikkatleri anında üzerine çeken bu küçük, şirin ama lezzetleri ve keyfi büyük mekan, şehrin orta yerinde yoğun tempoya bir mola vermek için ideal.

Sağlıklı ve enfes, aynı zamanda farklı tatlıları, taze çayı, kokusu Karaköy sokaklarını fetheden kahvesiyle gönlünüzü ilk görüşte kazanacak Mum’s Karaköy’de, dilerseniz kiş çeşitleri ve salataları da deneyebilirsiniz. Karaköy’ü seyre dalarak dinlenebileceğiniz, sohbetlere doyamayacağınız bu sade-şık dekorasyonlu kafede her şeyin oldukça taze olduğuna emin olabilirsiniz.

unnamedÜstelik açık büfe kahvaltısı dillere destan Mum’s Café’de tadacağınız tüm lezzetler el yapımı.

Karaköy’e yolunuz düştüğünde mutlaka keşfetmeniz gereken bu huzurlu mekanda, günlük tatlınızı cam dolaptan seçin -ki bu bazen nutellalı kek bazen oreolu tiramisu olabilir, sürpriz- İstanbul’a karşı şöyle sonsuz bir keyifle çayınızı için… Sizden iyisi yok!

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir