İzleyin: LGBT Ödül Gecesinde Beyonce: LGBT Hakları İnsan Haklarıdır

Beyonce ve Jay-Z, katıldıkları GLAAD ödül töreninde LGBT topluluğunu onore eden açıklamalarda bulundu. Çift 28 Mart günü Los Angeles'ta gerçekleşen törende, Vanguard ödülüne layık görüldü. Bu ödül, LGBT olmadığı halde LGBT için önemli olan işler yapan isimlere veriliyor. Beyonce: "LGBT hakları, insan haklarıdır." "Bu ödülü Johnny amcama adamak istiyorum. Kendisi tanıdığım en muhteşem gay. Hem benim …

Beyonce ve Jay-Z, katıldıkları GLAAD ödül töreninde LGBT topluluğunu onore eden açıklamalarda bulundu.

Çift 28 Mart günü Los Angeles’ta gerçekleşen törende, Vanguard ödülüne layık görüldü. Bu ödül, LGBT olmadığı halde LGBT için önemli olan işler yapan isimlere veriliyor.

Beyonce: “LGBT hakları, insan haklarıdır.”

“Bu ödülü Johnny amcama adamak istiyorum. Kendisi tanıdığım en muhteşem gay. Hem benim hem de kız kardeşimin büyürken hep yanımızdaydı.”

“Ülkenin en kapalı ve kapsayıcılıktan uzak olduğu dönemde bile olduğu kişi gibi yaşamayı başardı. HIV ile olan mücadelesini görmek benim için en acı verici deneyimlerden biri oldu.”

“Diliyorum ki onun mücadelesi bugün gençlerin hayatlarını daha özgür yaşamaları için bir yol olmuştur. LGBT hakları, insan haklarıdır.”

Jay-Z ise annesine selam gönderdi. Jay-Z’nin annesi Gloria Carter, 2017’de yayınladığı “Smile” adlı şarkıyla lezbiyen olduğunu açıklamıştı.

“Hayatta her zaman inişler, çıkışlar var. Öğrenilecek çok şey var. Bu gece çok özel bir gece ve burada annemi anmak istiyorum. Konu sevgi ve insanları oldukları gibi kabul etmek olduğu zaman her zaman onun izinden gittim – ve kendisine teşekkür borçluyum.”

Beyonce’den Jay-Z’ye: “Jay, önyargıları kırmak için, hip-hop camiası için yaptığın işlerden ötürü seninle gurur duyuyorum.”

“Seni bunları yaparken yakından izleyebiliyor olmak büyük bir ayrıcalık ve minnettar hissediyorum.”

“Birlikteliğimizin en güzel anıları arasında sanırım şu yer alıyor, her konserimizde kalabalığa bakıyoruz en gangster ve sert görünenler, birbirinden güzel kraliçeler ile yan yana. Herkes birbirini olduğu gibi kabul ediyor.”

“LGBT topluluğu bizi her zaman destekledi ve onlara bir şeyler katmak benim için adeta bir görev.”

“Etrafınızdaki insanlara onları sevdiğinizi, güzel olduklarını hatırlatın. Etrafınızdakileri koruyun. Ebeveynler, siz de çocuklarınızı oldukları gibi kabul edin ve içten bir sevgi ile büyütün.”

“Umuyorum önyargıları kırmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir